Sådan kommer du gratis til Sverige

Du får også en bil at køre i, hvis du vil gøre en virksomhed en tjeneste

Hjælp et biludlejningsfirma og kør gratis i deres biler. Foto. Iris/Scanpix

Hjælp et biludlejningsfirma og kør gratis i deres biler. Foto. Iris/Scanpix

DANMARK:Står du og skal til Sverige, men der er lavvande i pengekassen, eller du bare gerne vil spare lidt penge, kan du faktisk komme gratis til Sverige.

På hertzfreerider.dk kan du finde personbiler, minibusser og varevogne, som skal køres mellem Hertz-kontorer i både Danmark og Sverige. Det er gratis, men udgift til evt. bro skal dog som regel betales af dig.

Hertz Biludlejning har haft denne meget populære ordning i to år, og den er netop blevet udvidet, så du fremover også kan køre biler fra Danmark til Gøteborg, Halmstad, Helsingborg, Kalmar, Malmø og Stockholm.

Der er planer om at tilføje endnu flere afleveringsbyer i Sverige i løbet af 2014.

Mange Volvoer retur

Der skal jævnligt udlejningsbiler retur til Sverige, og det vil ofte være Volvoer af alle størrelser, der skal denne vej.

- Vi har mange biler og varevogne, der skal retur til det oprindelige kontor, og vi har haft rigtig stor glæde af, at mænd og kvinder i alle aldre vil køre bilerne for os. Chaufførerne slipper for at skulle betale transporten den ene eller begge veje, og vi får hurtigt kørt bilerne det rigtige sted hen, siger Kenneth Sørensen Tillisch, fleetcoordinator og distributionmanager.

Først til mølle

Der er p.t. 900 chauffører, og for at kunne køre Hertz Freerider-biler skal du blot oprette dig på hertzfreerider.dk, og det er helt gratis.

Det gælder dog om at holde øje med hjemmesiden, hvor bilerne løbende bliver lagt ud. Den, der kommer først til mølle, får bilen.

/BLM/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.