Sådan skal p-kaos stoppes ved Gigantium

Topledelsen i kommunen til møde om parkeringsforhold

Kirsten Pilgaard
Gigantiums p-problemer skal løses. Arkivfoto
Lokalpolitik 1. maj 2014 11:14

AALBORG: Der bliver bedre skiltning og bedre information om p-pladserne ved Gigantium.

Det er det første skridt tre rådmænd i Aalborg Kommune har foretaget, efter de onsdag holdt møde for at finde en løsning på problemerne.

Mødet om p-pladsforholdene blev holdt mellem de tre rådmænd og direktør for Aalborg Kongres & Kultur Center, Ernst Trillingsgaard, der efter kaotiske forhold ved et af de seneste større arrangementer i Gigantium, koncerten med Andrea Berg, tog kontakt til kommunen for at få problemerne løst.

Ved Andrea Berg koncerten havde publikum svært ved at finde en p-plads. Efterfølgende udskrev Beredskabscenter Aalborg 37 parkeringsafgifter, primært for spærring af brand- og redningsveje, oplyser Aalborg Kommune i en pressemeddelelse.

- Det er ikke flere hundrede p-bøder, som det er fremført i pressen, lyder det videre.

De tre rådmænd er Mads Duedal, sundheds- og kulturforvaltningen, Hans Henrik Henriksen by- og landskabsforvaltningen samt Lasse P. N. Olsen miljø- og energiforvaltningen.

- Der er enighed om, at Aalborg skal tage godt imod gæster, der kommer fra hele landet til arrangementer i Gigantium, og udvise godt værtskab, står der endvidere i pressemeddelelsen.

De tre rådmænd er derfor nu parat til at gå sammen og drøfte løsninger, og altså i første omgang tage konkrete initiativer om bedre skiltning og information som første skridt her og nu. Samtidig er der nedsat en arbejdsgruppe med de involverede samarbejdspartnere for at finde de rigtige varige løsninger på parkeringsproblemet.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...