Brønderslev

Seeds breder sig

Børnetøjsbutik er flyttet i større lokaler

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Butikken får meget mere plads. Foto: Sara Würtz

BRØNDERSLEV:Der er blevet betydeligt mere plads til børnetøj hos Seeds i Brønderslev. Efter i næsten ni år at have haft til huse på Peder Møllers Plads, er forretningen rykket ind i lokaler i Algade i Brønderslev, hvor sportsforretningen SportMaster tidligere havde til huse.

- Vi har arbejdet nærmest i døgndrift i ugen op til åbningen, fortæller Per Bak.

Per Bak påpeger, at forretningen med udvidelsen er fremtidssikret. Der rådes over 285 kvadratmeter mod tidligere ca. 200.

De seneste måneder har håndværkere huseret i lokalerne i Algade, hvor der er muret, snedkereret og malet. I den forgangne uge har forretningen haft lukket nogle dage, så varerne kunne flyttes til de nye lokaler.

Det er de samme varer, Seeds har, men varesortimentet er blevet større, og varerne præsenterer sig bedre i de nye lokaler, ligesom der er flere vinduer og et mere befærdet strøg.

Per Bak har i næsten ni år drevet forretningen, og udviklingen har været god. Han indrømmer, at det er en stor investering.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.