Seks Reumert-nomineringer til Aalborg

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Martin Ringsmose er nomineret til Årets Mandlige Hovedrolle for rollen som Jeppe i ”Jeppe på bjerget”. Arkivfoto: Michael Koch

- Denne her dag er blevet en anden, end den var, da vi startede. Og det er til den gode side, lyder det fra teaterdirektør Morten Kirkskov, Aalborg Teater.

For det er netop blevet offentliggjort, at Aalborg Teater har fået seks nomineringer til Årets Reumert. Og det er næst flest efter Det Kongelige Teater, der er topscorer med 10.

- Det er klart, at når vi får så mange nomineringer, bliver der lagt mere mærke til os uden for Aalborg. Vi bliver i højere grad placeret på landkortet. Så det er også godt for byen Aalborg, at vores teater markerer sig så kraftigt, mener Morten Kirkskov.

Aalborg Teater er nomineret i kategorien Årets Forestilling for ”Kirsebærhaven”, iscenesat af Alexa Ther. I øvrigt er det første gang i prisuddelingens historie, at alle tre landsdelsscener er repræsenteret i denne kategori. Ud over Aalborg Teater er Odense Teater nomineret for ”Jeppe på Bjerget”, og Aarhus Teater i co-produktion med CaféTeatret for ”Skakten”.

De øvrige fem nomineringer til Aalborg Teater er:

Årets Kvindelige Hovedrolle: Tammi Øst for Ljuba i ”Kirsebærhaven.

Årets Mandlige Hovedrolle: Martin Ringsmose for Jeppe i ”Jeppe på bjerget”.

Årets Instruktør: Minna Johannesson, ”Anne Linnet Teaterkoncert - Jeg er jo lige her” samt Therese Willstedt, ”Røverne”.

Årets Musikteater/show: ”Anne Linnet Teaterkoncert - Jeg er jo lige her”.

Årets Reumert uddeles for 15. gang søndag 5. maj.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.