Ny dametøjsforretning slår dørene op i Hobro

Lynggården åbner i Adelgade på Black Friday

Berit Lartigue slår dørene op til tøj- og modeforretningen Lynggården på fredag 26. november. Foto: Jesper Bøss

Berit Lartigue slår dørene op til tøj- og modeforretningen Lynggården på fredag 26. november. Foto: Jesper Bøss

Forrige sommer åbnede Berit Lartigue tøjforretningen Lynggården i Arden. Her fik hun en positiv start, inden corona og tvangslukning gjorde livet surt. Hun valgte derfor at lukke butikken i starten af marts måned i år.

Lysten til at være selvstændig med egen butik spirede dog fortsat hos Berit, der nu har valgt at genåbne Lynggården. Denne gang på Adelgade 46 i Hobro.

- I takt med at det hele åbnede op i løbet af foråret, kunne jeg godt mærke, at lysten til at have min egen butik igen kom snigende, og jeg kiggede en kort overgang på nogle andre lokaler i Arden, hvor jeg jo egentlig havde haft en rigtig flot opbakning i den periode, hvor jeg kunne holde åbent på normale vilkår.

- Men jeg har vurderet, at kundegrundlaget og ikke mindst antallet af strøgkunder er væsentligt større i Hobro, så da jeg fik mulighed for overtage lokalerne på Adelgade 46, hvor tøjbutikken Miss Trend i mange år havde hjemme, valgte jeg at slå til. Det er en rigtig god beliggenhed med mange strøgkunder, fortæller Berit Lartigue, mens hun selv svinger malerpenslen for at gøre lokalerne klar til åbningen, som er udset til at være på fredag 26. november – altså på Black Friday.

Lige nu er Berit Lartigue ved at sætte lokalerne i stand. Foto: Jesper Bøss

Lige nu er Berit Lartigue ved at sætte lokalerne i stand. Foto: Jesper Bøss

- Jeg har travlt, og det bliver en kamp at blive færdig, men det er jo en perfekt dag at åbne på med masser af mennesker i gaden, og åbent helt til klokken 22.

- Jeg lover nogle gode Black Friday- og åbningstilbud, og så sørger jeg for kaffe og kage, ligesom der vil være lidt forskellige konkurrencer på åbningsdagen, fortæller Berit Lartigue, der foreløbig selv vil passe forretningen.

- Nu skal jeg lige i gang, så i starten går jeg ikke ud og ansætter medarbejdere. Måske jeg får lidt hjælp fra min datter, men ellers er det min plan at klare det selv.

Udover dametøj i størrelse 36-56 vil der hos Lynggården også være et pænt udvalg i kaffe, the, specialiteter og forskellige gavekurve.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.