Shoppingcenter fejrer ti år - nyt spisested åbner

Metropol i Hjørring kan fejre fødselsdag som fuldt udlejet shoppingcenter

Jane Melgaard Olesen fortæller, at de ti år med Metropol ShoppingCenter i Hjørring skal fejres med fødselsdagsfest fra 1. marts til og med 10. marts. Her bliver der kræset for kunderne med konkurrencer, store præmier og masser af underholdning. Foto: Bente Poder <i>Bent Bach</i>

Jane Melgaard Olesen fortæller, at de ti år med Metropol ShoppingCenter i Hjørring skal fejres med fødselsdagsfest fra 1. marts til og med 10. marts. Her bliver der kræset for kunderne med konkurrencer, store præmier og masser af underholdning. Foto: Bente Poder Bent Bach

HJØRRING:For ti år siden blev dørene åbnet til Metropol ShoppingCenter for første gang. Siden er Hjørring-centeret to gange blevet kåret som Danmarks bedste shoppingcenter, og centeret er i dag fuld udlejet.

Faktisk står lejere på venteliste til en plads indenfor i varmen. Men centerledelsen har skarp fokus på at sikre det rette miks af butikstyper i kombination med den rette husleje. Så ikke alle får deres ønske opfyldt.

- Det går godt i Metropol ShoppingCenter. Vi er steget i kundetal, og omsætningen er fulgt med, siger Jane Melgaard Olesen, der er Marketing Manager i centeret.

De ti år med Metropol ShoppingCenter skal fejres med fødselsdagsfest fra 1. marts til og med 10. marts, og her bliver der alle dage kræset for kunderne med konkurrencer, store præmier og masser af underholdning.

Metropol har ændret Hjørrings skyline markant.  Luftfoto: Hans Hunderup

Metropol har ændret Hjørrings skyline markant. Luftfoto: Hans Hunderup

Tre millioner om året

Hvert år træder cirka tre millioner besøgende indenfor i centeret, der foruden butikker og spisesteder også huser SKAT, Hjørring Bibliotekerne, Fitness.dk og et kontorfællesskab, der fylder hele 9. og halvdelen af 10. etage i Metropol Skyline.

I dag har centeret fire spisesteder - i fødselsdagsugen åbner Det Grønne Køkken - Thai Take Away.

- Trenden er, at folk gerne vil hygge sig sammen, når de er ude at shoppe.

- Vi ønsker at være et moderne center, der er trendsættende. Vi vil gerne være to skridt foran - også når det handler om markedsføring og tilstedeværelsen på de sociale medier.

På selve fødselsdagen 1. marts spiller Sigfreds Fodvarmere på torvet ud mod Østergade, mens børnehavebørn fra Hjørring efterfølgende synger på Centertorvet. Og så løber programmet ellers af stablen time for time. I løbet af fødselsdagsugen afvikles der også en række konkurrencer.

Foto: Bente Poder <i>Bent Bach</i>

Foto: Bente Poder Bent Bach

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.