Sigtelse: Mænd berørte pige i skridtet

Nordmænd varetægtsfængslet i otte dage efter formodet krænkelse af syv-årig pige

Det var i området omkring Lagunen Fiskepark at den syv-årige pige angiveligt blev krænket seksuelt.

Det var i området omkring Lagunen Fiskepark at den syv-årige pige angiveligt blev krænket seksuelt.

HOU:To norske mænd på 32 og 33 år blev søndag eftermiddag varetægtsfængslet i otte dage, efter de sandsynligvis har krænket en syv-årig pige i forbindelse med en bålfest lørdag aften.

Ifølge sigtelsen, der blev læst op søndag eftermiddag i grundlovsforhøret i Aalborg, har de de to mænd haft anden kønslig omgang end samleje med den lille pige ved blandt andet at have berørt hende i skridtet.
Overgrebet skulle være sket i området omkring Lagunen Fiskepark i Hou, hvor pigen og hendes forældre fra Aalborg fejrede sankthans.

Overgreb i busk

Ifølge vagtchefen hos Nordjyllands Politi skete overgrebet angiveligt i en busk, hvor den lille pige var gået ud for at tisse.

Efter overgrebet løb pigen tilbage til sine forældre og kunne efterfølgende udpege en af gerningsmændene – en 33-årig nordmand - som blev tilbageholdt, indtil politiet kom og anholdte ham.
Søndag formiddag henvendte endnu en nordmand sig på politigården i Aalborg og gav oplysninger, som gjorde, at politiet sigtede ham for det samme overgreb.

Sagen efterforskes

De to mænd blev begge fængslet i otte dage, oplyser anklager Jacob Herborg.

- Nu er det et spørgsmål om efterforskning de næste otte dage. Der er nogle spørgsmål, som skal afklares inden næste mandag, fortæller anklageren uden at kunne uddybe nærmere, da grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre af hensyn til den syv-årige pige.
De to mænd nægtede sig skyldige inden grundlovsforhøret, og ifølge vagtchef Poul Badsberg ved Nordjyllands Politi kærede den ene af nordmændene varetægtsfængslingen til landsretten.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
40.000 kunder uden strøm - beboere hørte stort brag
Luk