- Sikke da en kæmpe-fest

Over 1100 pensionister samlet til fest

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Der var godt med spjæt i byrådspolitikerne, da de trådte line-dansen sammen med en hel række pensionister. Foto Michael Bygballe

AARS:- En fantastisk fest - vi kommer helt sikkert igen næste år...

Sådan lød det samstemmende fra Ulla Frederiksen fra Strandby og svigerinden Grethe Overgaard fra Bislev, som var blandt de 1112 begejstrede deltagere, der var med i messecentret i Aars tirsdag, hvor Ældrerådet i Vesthimmerlands Kommune havde arrangeret forårsfest.

Deltagerantallet var det største nogensinde til festen, der ellers plejer at gå på rundtur i kommunen. Men antallet af pensionister, der gerne vil være med, er nu så stort, at kun det store messecenter har den nødvendige kapacitet.

- Hvis den her enorme interesse også er der i fremtiden, så må vi overveje, om messecentret skal være en permanent ramme om festen - det vil jo være træls at skulle sige nej til 3-400 på grund af pladsproblemer. Det er helt vildt det her - jeg kan slet ikke til at få armene ned, lød det fra en meget glad formand for ældrerådet i kommunen, Erik Stagsted fra Løgstør.

Underholdningen i år var lagt i hænderne på Aars Spillemandslaug, Bjørn & Okay samt Ældre Sagens lokale linedansere. Sidstnævnte lokkede en hel del af stævnedeltagerne på dansegulvet sammen med adskillige lokale byrådspolitikere, der var inviteret med til festen.

Under benhård ledelse af Lene Lolholm fra linedanserne, viste byrådspolitikerne Ilse Skadhauge, Pia Buus, Inger Lynge, Jan Dyregaard, Knud Kristensen, Herdis Brix og Doris Lauritzen, at de måske godt kunne overveje en danse-karriere, hvis de har planer om at skifte byrådspolitikken ud med noget med noget mere gang i.

Om ikke andet fremkaldt deres dansestil bredere smil end der længe er set i byrådssalen....

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.