Slagteri skaber nye job i Nordjylland

Danish Crown skal bruge cirka 60 nye medarbejdere i Sæby

Danish Crown skal bruge 60 nye medarbejdere i Sæby. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

Danish Crown skal bruge 60 nye medarbejdere i Sæby. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

SÆBY:Danish Crowns slagteri i Sæby får brug for 60 nye medarbejdere, der skal arbejde om aftenen.

Det oplyser Danish Crown i en pressemeddelelse.

De nye arbejdspladser opstår på grund af en aftale om 600.000 ekstra grise til slagtning og helt generelt positive meldinger fra en række andelshavere.

I alt skabes der 260 nye produktionsjob, hvor hovedparten bliver i Ringsted.

- Jeg er utroligt glad for, at vi efter 10 år med konstante fald nu ser ind i stigende leverancer af slagtegrise. Det betyder, at vi kan udvide og byde nye medarbejdere velkommen i stedet for at skulle reducere kapaciteten, siger produktionsdirektør i Danish Crown Pork Per Laursen.

For et par måneder siden frygtede Danish Crown at skulle lukke et slagteri inden for et år, men det er ikke længere aktuelt.

- Vi sidder med en prognose, der signalerer en vending i produktionen af slagtegrise. Samtidig er vi i offensiven og har fået en række nye andelshavere de seneste måneder. En stor del af dem begynder at levere grise allerede til september, så vi skal ansætte folk både i Ringsted og Sæby hen over sommeren, siger Per Laursen.

Fødevareforbundet NNF og jobcentrene på Sjælland og i Frederikshavn Kommune bliver inddraget i at skaffe de nødvendige medarbejdere. Slagterierne er klar til at tage imod ansøgninger fra alle interesserede uanset baggrund, hedder det i pressemeddelelsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.