Sloth er tættere på startopstillingen

Midtbanespilleren får ros for sit indhop mod Silkeborg og ligner en bejler til startopstillingen mod SønderjyskE

Casper Sloth ligner en mand, der er kommet tættere på startopstillingen. Foto: Nicolas Cho Meier

Casper Sloth ligner en mand, der er kommet tættere på startopstillingen. Foto: Nicolas Cho Meier

AALBORG:Det er ikke blevet til den spilletid, som Casper Sloth selv og mange AaB-tilhængere havde håbet på for midtbanespilleren.

Casper Sloth er startet inde i fire kampe for nordjyderne, imens det er blevet til seks indhop i sæsonens første 11 kampe. Men forklaringen fra AaB’s cheftræner, Lars Søndergaard, er simpel.

- Det er en forklaring i sig selv, at vi har nogle gode spillere på de positioner. En anden forklaring er, at han faktisk i to år ikke har spillet turneringsfodbold. Han har været inde nogle enkelte gange hos os. Vi vidste jo, da han kom, at det her ikke bare var en kortsigtet løsning, som vi skulle have på plads. Det var en signing, vi har hentet ind med fremtiden for øje, og derfor har Sloth ikke været i spil.

- Der har været andre, der har været foretrukket foran ham, og han kæmper på lige fod med de andre. Når jeg føler, at han er god nok, så skal han nok få sin chance, siger Lars Søndergaard.

Casper Sloth blev senest skiftet ind for AaB, da de tabte 5-3 på udebane mod Silkeborg, og den kamp slap midtbanespilleren tilsyneladende godt fra som en af de få. Derfor ligner Sloth også en spiller, de bejler til startopstillingen i søndagens kamp mod SønderjyskE.

- Jeg synes i øvrigt, at han gjorde et fint indhop nede i Silkeborg. Han skabte noget dynamik i vores spil, som vi ikke havde, inden han kom ind. Så det gjorde i hvert fald ikke han muligheder for at spille dårligere, forklarer træneren.

På skadeslisten til opgøret er Thomas Enevoldsen, Jakob Blåbjerg og Sebastian Grønning.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.