Søndergaard: Vi fortjente sejren

Lars Søndergaard roste sit holds tålmodighed efter 2-1-sejren over FC Nordsjælland

Foto: Anders Kjærbye/Scanpix

Foto: Anders Kjærbye/Scanpix

FARUM:På to sene scoringer af først Marco Meilinger og siden Markus Holgersson sikrede AaB sig søndag sæsonens anden sejr i Alka Superligaen, da FC Nordsjælland blev besejret med 2-1.

Til stor tilfredshed for AaB-træner Lars Søndergaard.

- Vi havde marginalerne til sidst, men omvendt synes jeg også, at det var en fortjent sejr. Vi trykkede dem helt tilbage i store dele af anden halvleg. Vi fik kørt dem trætte, og det var nok også udslagsgivende for, at vi tog sejren til sidst, konstaterer Lars Søndergaard.

Forud var ellers gået en kamp, hvor AaB-træneren måtte se sit hold møde meget modgang. Gæsterne havde domineret i første halvleg, men alligevel var det FC Nordsjælland, der gik til pause med en føring, da Mathias Jensen udnyttede et boldtab fra Magnus Christensen til at bringe hjemmeholdet foran.

- Det var selvfølgelig en frustrerende måde at gå til pause på, for jeg synes, at vi havde spillet en god første halvleg, hvor vi fik dem stresset godt med vores høje pres. Det var et ærgerligt boldtab af Magnus, men jeg vil ikke bebrejde ham, for det var også en presset aflevering, han fik at arbejde med, siger Lars Søndergaard.

AaB-træneren glædede sig i stedet over, at hans hold i anden halvleg holdt hovedet koldt.

- I pausen sagde jeg, at vi blev nødt til at blive ved med at trykke på, for så ville de gå døde til sidst. Heldigvis betalte den tålmodighed sig. Det var en stærk holdindsats, siger Lars Søndergaard.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.