Sen scoring gav AaB-sejr

Nyindkøb slog igen til for AaB og sikrede sejren

Marco Meilinger var med til at sikre AaB sejren mod FC Nordsjælland. Foto: Scanpix

Marco Meilinger var med til at sikre AaB sejren mod FC Nordsjælland. Foto: Scanpix

FARUM:2234 tilskuere var søndag eftermiddag vidne til en kamp, der ikke vil blive husket for det mest velpolerede spil, de har set. Hverken AaB eller FC Nordsjælland formåede at skabe de helt store chancer, og to dødbolde sikrede AaB en 1-2-sejr på en dag, hvor spillet på banens sidste tredjedel aldrig blev helt skarpt.

Gæsterne dominerede det meste af en 1. halvleg, hvor vi skulle helt hen i dommerens tillægstid, før nogle af holdene for alvor blev farlige.

AaB startede også bedst og var de første, der nærmede sig modstanderens mål, da Meilinger i 7. minut efter flot pasningsspil kommer fri til en afslutning på kanten af feltet. Afslutningen rettes af og reddes af Runarsson i Nordsjælland-målet.

Kort tid efter kommer hjemmeholdet frem til første afslutning, da Adnan Mohammad med en dribletur fra AaBs venstre side og ind mod midten kommer frem til en skudmulighed. Men han sparker bolden en meters penge forbi målet.

Efter cirka en halv times spil kommer AaB frem til sin største chance, da Kasper Pedersen kommer højest på et hjørnespark. Bolden reddes, og tæt under mål forsøger Bassogog at skovle bolden ind, men nordsjællænderne afværger.

Ingen af holdene får tilskuerne helt op af sæderne som følge af en stor chance, men i 1. halvlegs tillægstid sker der noget. AaB taber en bold på midten af banen, og Nordsjælland slår til på kontraen. En helt blank Mathias Jensen spilles fri og sparker bolden ind bag Nicolai Larsen. En ufortjent 1-0-føring til hjemmeholdet.

I 2. halvleg skulle vi hen i det 66. minut, før AaB havde første nævneværdige chance. Patrick Kristensen spiller med hælen Casper Sloth fri på kanten. Han finder efterfølgende Kasper Risgård i feltet, men endnu en gang blokeres afslutningen og går over mål.

Kort tid efter er det Norsjællands tur. Kasper Risgård taber en duel, og Lobotka spiller Adnan Mohammad fri, men Nicolai Larsen kommer ud og redder hans afslutning.

Men så skete der noget. På frispark sender Meilinger et perfekt slået indlæg afsted fra højresiden. Bolden sejler over spillerne i feltet, og målmand Runarsson tør ikke at gå ud at bokse. I stedet ender bolden med at gå ind ved bagerste stolpe, og Meilinger noteres for et mål direkte på frispark.

Imens AaB forsøger at tage alle tre point, får Nordsjælland tilkæmpet sig et hjørnespark. Abdul Mumin kommer højest på et hjørnespark, og forsvarsspilleren headede bolden på stolpen og afslutter selv efterfølgende svagt på riposten, der ekspederes væk af AaBs forsvar.

AaB blev ved med at presse på for føringen, og i overtiden sparker Meilinger et frispark fra præcis samme position, som han scorede fra 15 minutter forinden. Bolden ligger igen næsten perfekt, og Markus Holgersson kommer først på bolden med en tå. Bolden pareres, men Holgersson sparker efterfølgende selv bolden i kassen. Fortjent 1-2 til AaB, som forsvarer sejren hjem de sidste tre minutter.

Efter en ikke nævneværdig kamp står AaB efter 1-2-sejren med 8 point efter fire kampe.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.