Aalborg

Søren Pape på bingobesøg

Den konservative formand, Søren Pape Poulsen, fik en orientering om Samvirkende Idrætsforeninger i Aalborg, SIFA

Den konservative formand Søren Pape Poulsen var sammen med det nordjyske folketingsmedlem Daniel Rugholm til møde i SIFA.

Den konservative formand Søren Pape Poulsen var sammen med det nordjyske folketingsmedlem Daniel Rugholm til møde i SIFA.

AALBORG:- Det her er et benspænd for det frivillige Danmark.

Sådan lød det fra den konservative landsformand Søren Pape Poulsen, da han mandag formiddag lagde vejen forbi Samvirkende Idrætsforeninger i Aalborg, SIFA, for at blive orienteret om hvilke konsekvenser det får, hvis skatteminister Benny Engelbrecht (S) udsteder to bekendtgørelser, der sætter så mange begrænsninger på bingospil, at det i følge SIFA bliver helt umuligt.

- Jeg leder efter et eneste argument for at gøre det her fra ministerens side, sagde Søren Pape Poulsen, der kom til mødet sammen med det nordjyske folketingsmedlem Daniel Rugholm.

For SIFA var formanden Keld Jensen, bingovært, kontorchef Peter Skram samt idrætskonsulent Søren Larsen.

Søren Pape Poulsen var stærkt fortørnet over, at noget der fungerer fint, nu ikke længere kan lykkes.

- Jeg bliver bare så træt. Der sidder folk i ministerierne, der laver beskæftigelse for sig selv. Det her er regeltyranni, sagde Søren Pape Poulsen og understregede, at når man kan spille TV Bingo, som det sker i SIFA, så kan han slet ikke se, hvorfor man skal blande sig fra politisk side.

- Så skal vi da bare holde os væk. Man skal ikke blande sig, sagde han.

SIFA selv har også samme opfattelse, at det er embedsmænd i skatteministeriet, der har udarbejdet bekendtgørelser, som ikke giver mening for mange frivillige foreninger. Tværtimod.

- Hvis det gennemføres, skal enhver forening med et offentligt bingospil aflægge regnskab for hvert spil. Der skal statsautoriseret revisor på hver gang, og man må højest spille ti spil om året. Alt det er så bureaukratisk, at det bliver svært for foreninger at spille bingospil fremover, sagde Peter Skram.

De konservative vil fortsætte med at lægge pres på ministeren, forklarede Daniel Rugholm:

- Det er en helt grotesk sag. TV Bingo er kun til glæde for seerne og til glæde for de 206 foreninger i SIFA, sagde Daniel Rugholm.

Formand for SIFA, Keld Jensen, var tilfreds med besøget:

- Det er fremragende. Jo mere opmærksomhed, der kommer jo bedre.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.