Solosang og klaver i Sæby Kirke

Koncert med Cecilia Lindwall og pianist Galya Kolarova.

Marianne Dyhrberg Cornett
Pianisten Galya Kolarova er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og på Accademia Musicale Santa Cecilia i Bergamo i Italien. Privatfoto.
Sæby 1. juli 2015 11:36

SÆBY: Kirken i Sæby lægger rum til en ganske særlig aften, en lieder-aften, hvor publikum kan man høre den svenske stjernesopran Cecilia Lindwall og den bulgarsk fødte pianist Galya Kolarova.

Celilia Lindwall har - siden sin debut i La Boheme i Norge i år 2000 - haft en international karriere i Tyskland, Norge, Danmark og Sverige. Hun er en meget efterspurgt koncert- og operasanger overalt.

Pianisten Galya Kolarova er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og på Accademia Musicale Santa Cecilia i Bergamo i Italien. Hun har optrådt som solist og kammermusiker i mange lande.

Ved koncerten i Sæby Kirke vil de to musikere fremføre lieder af Grieg, samt af Sibelius og Carl Nielsen - der begge fejres i år for deres 150 års fødselsdag.

Desuden byder programmet på sange af Ture Rangström og af nulevende komponister som Eva Noer Kondrup og Timothy Baxter.

Koncerten rummer også et lokalt islæt, da de to medvirkende vil fremføre en lied-cyklus på tre sange af Sæby kirkes organist, Ivan Høiberg.

Koncerten torsdag 9. juli kl. 19.30 er blevet til i et samarbejde med Komvest, www.komvest.dk - entré 100 kr.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...