Sæby

Solosang og klaver i Sæby Kirke

Koncert med Cecilia Lindwall og pianist Galya Kolarova.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Celilia Lindwall har - siden sin debut i La Boheme i Norge i år 2000 - haft en international karriere i der bl.a. inkluderer Tyskland, Norge, Danmark og Sverige.

SÆBY:Kirken i Sæby lægger rum til en ganske særlig aften, en lieder-aften, hvor publikum kan man høre den svenske stjernesopran Cecilia Lindwall og den bulgarsk fødte pianist Galya Kolarova.

Celilia Lindwall har - siden sin debut i La Boheme i Norge i år 2000 - haft en international karriere i Tyskland, Norge, Danmark og Sverige. Hun er en meget efterspurgt koncert- og operasanger overalt.

Pianisten Galya Kolarova er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og på Accademia Musicale Santa Cecilia i Bergamo i Italien. Hun har optrådt som solist og kammermusiker i mange lande.

Ved koncerten i Sæby Kirke vil de to musikere fremføre lieder af Grieg, samt af Sibelius og Carl Nielsen - der begge fejres i år for deres 150 års fødselsdag.

Desuden byder programmet på sange af Ture Rangström og af nulevende komponister som Eva Noer Kondrup og Timothy Baxter.

Koncerten rummer også et lokalt islæt, da de to medvirkende vil fremføre en lied-cyklus på tre sange af Sæby kirkes organist, Ivan Høiberg.

Koncerten torsdag 9. juli kl. 19.30 er blevet til i et samarbejde med Komvest, www.komvest.dk - entré 100 kr.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst