AaB

Spøgefuld AaB’er: Nu går jeg efter Wilczek

Magnus Christensen har fået gang i målscoringen

Magnus Christensen sætter spøgefuldt sigtet ind på topscorertitlen. Foto: Nicolas Cho Meier

Magnus Christensen sætter spøgefuldt sigtet ind på topscorertitlen. Foto: Nicolas Cho Meier

FODBOLD:AaB hentede søndag aften det ene point i udekampen mod AGF, da holdet to gange formåede at komme tilbage fra at være bagud på trods af, at holdet allerede i første halvleg måtte se Jores Okore blive smidt ud i en kontroversiel situation.

Midtbanespilleren Magnus Christensen kom på måltavlen for anden gang på en uge, da han nettede til 1-1 efter en dødbold - han scorede også i tillægstiden af U21-landskampen på Aalborg Stadion mod Færøerne.

- Ja, det kan da godt være, at jeg skal begynde at gå efter Wilczek (Kamil, angriber i Brøndby, red.) på topscorerlisten, lyder det med et stort grin fra midtbanespilleren.

- Men det er virkelig lækkert for netop målscoringen er noget af det, jeg mangler at lægge på mit spil, og nu har jeg da i hvert fald haft en god uge på den front, siger han.

Han havde endda bolden i nettet i første halvleg også, men angriberen Tom van Weert blev dømt for offside i situationen.

- Jeg har spurgt Tom, og han er ikke sikker på, at han rører den, men det kan godt være, at han generer målmandens udsyn, og kendelsen derfor er i orden, siger han.

AaB formåede at presse AGF i flere situationer, selvom de var en mand i undertal i mere end en time.

- Det er en af vores bedste kampe i år. Vi fighter virkelig flot og vi viser også god fodbold i perioder. Det var en kamp, vi kunne have vundet, hvis vi havde været 11 mod 11 hele vejen, siger han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.