AaB

AaB er tvunget til ændringer mod AGF

To spillere udgik af superligaholdets afsluttede træning

Daniel Granli (tv.) forlader her træningsbanen lørdag.

Daniel Granli (tv.) forlader her træningsbanen lørdag.

FODBOLD:AaB er i sæsonens første tre superligakampe startet med de samme 11 spillere på banen, men når AGF søndag gæster Aalborg Portland Park, bliver der minimum én ændring.

Den norske midtstopper Daniel Granli, der udgik af aalborgenserne kamp mod SønderjyskE i sidste weekend med en slagskade, forlod hurtigt lørdagens afsluttende træning.

- Vi skulle have ham testet, og det gik nok som præsten havde prædiket. Han skal være mere klar, før vi bringer ham i spil igen, siger cheftræner Jacob Friis.

Endelig må AaB også se bort fra Robert Kakeeto i søndagens superligakamp. Midtbanespilleren har skinnebensproblemer, og det koster med stor sandsynlighed også et afbud til Ugandas landshold, som han var udtaget til.

Rasmus Thelander trænede til gengæld med lørdag, men med kun én uges fuld træning i benene - ovenpå en længere skadespause - er han ikke klar til at indgå i truppen mod AGF.

- Det har været en rigtig fin uge, og en type som ham vil jo altid gerne spille så hurtigt som muligt. Jeg har dog ikke lyst til at tage det ansvar at bringe ham tidligere i spil end planlagt, forklarer Jacob Friis.

Det er søndag kl. 16.00, at AaB møder AGF på Aalborg Portland Park.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.