AaB-chef bekræfter: Forsvarsspiller snakker med andre klubber

Når AaB-truppen fredag stiller til start i FC Helsingør, bliver det uden Daniel Granli i kamptruppen

I 2020 blev han hentet til AaB af en landsmand, sportschef Inge André Olsen. Nu er Daniel Granli på vej videre og ser ud til at have forladt Aalborg. <i>Arkivfoto: Henrik Bo</i>

I 2020 blev han hentet til AaB af en landsmand, sportschef Inge André Olsen. Nu er Daniel Granli på vej videre og ser ud til at have forladt Aalborg. Arkivfoto: Henrik Bo

Opdateret klokken 17.40 med kommentarer fra AaB-sportsdirektør Ole Jan Kappmeier.

Transfervinduet er i fuld gang, og på Hornevej i Aalborg går rygterne primært på potentielle salg. Det seneste nye på rygtebørsen går således på den norske midtstopper, Daniel Granli, som hollandske medier melder til 1. divisionsklubben Den Haag.

Det stemmer fint overens med, at forsvarsspilleren var fraværende ved onsdagens træningspas. Derudover erfarer Nordjyske, at Daniel Granli ikke er i kamptruppen til fredagens opgør mod FC Helsingør på udebane. Meget tyder altså på, at et skifte er under opsejling.

Sportsdirektør Ole Jan Kappmeier bekræfter over for Nordjyske, at Daniel Granli har fået fri til at snakke med andre klubber. Men han vil ikke kommentere på rygterne om Den Haag.

- Vi har givet ham noget tid til at tale med andre klubber, og så må vi se, om vi finder en løsning med en anden klub, siger han.

Kappmeier bekræfter ligeledes, at Daniel Granli ikke er med i Helsingør, når AaB fredag møder FC Helsingør i 1. division. Dermed skal sportsdirektøren potentielt på jagt efter en ny forsvarsspiller.

- Vi er klar, hvis der sker noget, og så skal vi have en ny mand ind. Vi kunne også godt tænke os spillere, der kan dække flere positioner, som Daniel kan. Derfor er det vigtigt, at en afløser kan spille mere end én position, fortæller Ole Jan Kappmeier.

ADO Den Haag har tidligere spillet i den hollandske Æresdivision, men i 2021 rykkede klubben ned i 1. division, da de endte sidst i landets bedste række. Året forinden blev sæsonen annulleret grundet coronapandemien, og i 2019 missede de med nød og næppe muligheden for at spille sig i Europa League, da de endte på en niendeplads.

Daniel Granli kom først til AaB i 2020, hvor han indledningsvis kom til Aalborg på en lejekontrakt. Efter et halvt år indløste klubben en frikøbsklausul og skrev kontrakt med forsvarsspilleren til sommeren 2024. Nu ser nordmandens tid i AaB ud til at være ovre.

Foruden Granli råder klubben over midtstopperne Rasmus Thelander, Lars Kramer, Jonas Skulstad og Sebastian Otoa i førsteholdstruppen. Skulstad er ligeledes meldt på vej videre og har senest prøvetrænet i Stabæk. Derudover har Daniel Granli også dækket ind på begge backer.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.