AaB har modtaget bud på Sousa fra Saudi Arabien

Der er landet et bud på Allan Sousa fra en saudiarabisk klub, som AaB skal finde ud af, om man vælger at acceptere

Allan Sousa kan meget vel være på vej mod et skifte til Mellemøsten. <i>Foto: Lars Pauli</i>

Allan Sousa kan meget vel være på vej mod et skifte til Mellemøsten. Foto: Lars Pauli

Aalborg Boldspilklub A/S har modtaget et konkret bud på spilleren Allan Sousa og har indledt realitetsforhandlinger med en udenlandsk klub om en mulig transfer. Der er ikke sikkerhed for, at en aftale vil blive indgået.

Sådan lyder det i en fondsbørsmeddelelse, som AaB netop har udsendt. 

Her fortælles det også, at et eventuelt salg af Allan Sousa vil påvirke AaB's årsregnskab i en positiv retning:

Et eventuelt salg af Allan Sousa forventes at påvirke forventningerne for 2023 fra et resultat i niveauet minus 35-45 mio. kr. til et resultat i niveauet minus 25-35 mio. kr. I forventningerne til årets resultat er inkluderet yderligere investering i spillertruppen og en placering i toppen af landets næstbedste fodboldrække NordicBet Ligaen.

Dermed ser det ud til, at AaB har fået opfyldt ønsket om en pris på cirka to millioner euro. Ifølge Nordjyskes oplysninger er der tale om et bud fra en klub fra Saudi Arabien, og her lukker markedet først den 20. september, så skiftet skal ikke være på plads inden lørdag. AaB skal til gengæld have en afløser på plads inden lørdag, hvis der er tale om køb eller leje. 

Torsdag eftermiddag forlyder det fra Hornevej, at Allan Sousa har været rundt at sige farvel til stab og holdkammerater, men omvendt er der også klare indikationer på, at AaB ikke uden videre accepterer det nuværende tilbud. Der er nemlig et tilbud, som skærer transfersummen op i en del ratebetalinger, og dem er AaB ikke nødvendigvis klar til at acceptere. 

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.