AaB henter defensiv styrke hos sin playoffbøddel

22-årige Lars Kramer skifter efter 88 kampe for Viborg FF til AaB på en treårig kontrakt.

Lars Kramer skal de kommende tre sæsoner tørne ud for AaB. (Arkivfoto) <i>Bo Amstrup/Ritzau Scanpix</i>

Lars Kramer skal de kommende tre sæsoner tørne ud for AaB. (Arkivfoto) Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

I weekenden snuppede Viborg FF Danmarks sidste plads i europæisk fodbold i næste sæson med en sejr i playoffkampen mod AaB. Nu har nordjyderne så været på rov hos sin europæiske bøddel.

Den 22-årige hollænder Lars Kramer skifter efter tre sæsoner i domkirkebyen til ligakonkurrenterne på en aftale frem til sommeren 2025. Det oplyser AaB på sin hjemmeside.

Forsvarsspilleren Kramer har været fast mand for Viborg i tre sæsoner med 88 kampe til følge. Han spillede dog ikke weekendens playoffkamp mod sin nye arbejdsgiver.

- Vi har over en længere periode bemærket Lars Kramers gode præstationer og udvikling i Viborg, og vi er glade for, at Lars har fundet det attraktivt at tilslutte sig vores klub, siger AaB-sportschef Inge André Olsen til klubbens hjemmeside.

- Forsvarsmæssigt er Lars nærkampsstærk, hovedspilsstærk og dygtig til at læse spillet, og offensivt har han kompetencer både i det opbyggende spil og som en trussel på standardsituationer, ligesom vi hans unge alder til trods også ser lederegenskaber i ham, siger han.

Spilleren med en fortid i Ajax' berømte ungdomsakademi indleder træningen frem mod den kommende sæson med sine nye holdkammerater 19. juni.

Han håber, at han med skiftet kan komme til at spille med om metal.

- Jeg håber, at jeg med mit forsvarsspil og mine lederegenskaber kan bidrage til at hjælpe holdet frem mod succes i de kommende år, hvor vi gerne vil spille med om medaljerne i 3F Superligaen, siger han til AaB's hjemmeside.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.