AaB

AaB holder liv i førstepladsen med sejr i Randers

På mål af Tom van Weert og Lucas Andersen vandt AaB over Randers

Foto: Bo Lehm

Foto: Bo Lehm

FODBOLD:AaB gjorde sit for, at de stadig kan gå forbi Randers FC i nedrykningspulje 2, da de mandag besejrede netop Randers med 2-0.

De stribede fik en fremragende indledning på kampen, da stadionuret end ikke havde rundet to minutter, før Tom van Weert fik headet bolden i kassen. Wessam Abou Ali opsnappede bolden midt på banen og spillede den videre til Lucas Andersen, som drev bolden frem og lagde den videre til Lukas Klitten, der tog et overlap, og den unge venstreback smed bolden ind i pandebrasken på Tom van Weert, som altså scorede til 1-0.

Lucas Andersen fik efter godt 20 minutter en god mulighed for at fordoble føringen på et frispark ved kanten af feltet, da Kasper Kusk blev nedlagt, men den ellers frisparksstærke midtbanespiller, fik ikke rigtigt sat Patrik Carlgren i Randers-målet på prøve.

Kort efter var Lukas Klitten endnu engang med offensivt, da han elegant smuttede forbi Johnny Thomsen og fandt Patrick Kristensen med et indlæg, men højrebacken fik ikke dirigeret bolden i mål.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Bo Lehm

Foto: Bo Lehm

Ti minutter senere løb et ellers godt opspil ud i sandet for AaB. Tom van Weert lagde en lang bold videre med brystet til Lucas Andersen, som spillede sammen med Wessam Abou Ali, men den sidste aflevering til angriberen blev for lang, og derfor blev en ellers god mulighed spildt.

Randers var generelt meget på bolden og havde også et lille spilovertag i første halvdel af kampen, men de havde svært ved at komme frem til nogle chancer. Det første rigtige forsøg mod mål kom først få minutter før pausen, da Björn Kopplin lagde en tværaflevering ind i boksen til Benjamin Stokke, men han afsluttede langt over mål.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Bo Lehm

Foto: Bo Lehm

Fem minutter inde i anden halvleg var Randers tæt på at udligne, da Emil Riis førte bolden frem ad højresiden og fra en spids vinkel trykkede af mod mål, men heldigvis for AaB og Jacob Rinne i målet tog overliggeren fra.

Med 20 minutter tilbage af opgøret afrundede Lucas Andersen Randers' målmand og lagde sikkert bolden i kassen til 2-0. Forud for målet havde Frederik Børsting spillet AaB's nummer 10 helt fri.

Det lykkedes aldrig Randers at presse AaB, og derfor kunne gæsterne sikkert køre sejren hjem.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.