AaB

AaB's bedste mod FCM: For bange for at lave fejl

Patrick Olsen mener, at AaB’erne gemte sig for meget mod topholdet

Foto: Claus Søndberg

Foto: Claus Søndberg

FODBOLD:Der blev aldrig rigtig spænding om udfaldet, da AaB søndag tog imod det suveræne tophold i 3F Superligaen.

Midtjyderne scorede to gange i første halvleg, og så var den kamp lukket, og AaB’ernes få, sporadiske forsøg blev begrænset til langskud. Og det er ikke første gang, at midtjyderne totalt har formået at lukke ned for AaB.

- Vi bliver nødt til at ville have bolden noget og vise os noget mere. Det nytter ikke noget, at vi løber og gemmer os, når vi bliver pressede, og det gør en lille smule ondt. Man skal ikke være bange for at lave fejl, for det gør alle. Fodbold er ikke en fejlfri sport, og den største fejl, man nærmest kan lave, er at løbe og gemme sig, for så kan holdkammeraterne altså ikke finde dig. Det er det største problem, når vi møder de virkeligt gode hold, siger AaB’s dybtliggende kreatør Patrick Olsen.

Patrick Olsen takker her FCM's Erik Sviatchenko for kampen. Foto: Claus Søndberg

Patrick Olsen takker her FCM's Erik Sviatchenko for kampen. Foto: Claus Søndberg

- Vi er meget med i det her mesterskabsspil for at udvikle os som hold, og vi skal tage det seriøst. For os skal det i længden ikke være nok at være med. Vi skal fandeme op at spille med, hvor det er sjovt, Vi skal have nogle pokaler, og det har vi også muligheden for, for vi har et kongehold, hvis vi bare gider at tage os sammen. Rammer vi niveauet som mod AGF, så er der absolut ikke nogen, der synes, det er sjovt at spille imod os. Men det kræver, at vi kan finde det niveau hver gang. For vi har en tendes til at spille godt i en kamp og så glemme det i de næste to, siger han.

AaB’erne var i første halvleg helt oppe at ringe over dommer Peter Kjærsgaard, der i manges øjne undlod at dømme et straffespark til AaB kort inden, FC Midtjylland scorede til 1-0.

- Jeg ved ikke, om han havde solen i øjnene, men vi kan jo heller ikke komme og sige, at det var dommerens skyld, at vi tabte den her kamp. Vi skal aldrig kunne sige, at det var dommerens skyld, og det var det heller ikke i dag, siger Patrick Olsen, der dog kunne glæde sig over, at hans samarbejde med norske Iver Fossum bliver bedre og bedre.

- Iver er god til at tage de her løb i dybden, og vi finder hinanden godt. Han er en glimrende spiller, som jeg også kender ham fra Strømsgodset, og der er helt klart noget, vi kan bygge videre på, siger Patrick Olsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.