AaB-stopper svarer igen: - Jeg synes det er en simpel kritik

AaB's Jakob Blåbjerg mener ikke, at klubben mangler spillende midterforsvarere

Jens Otto Barsøe
Jakob Blåbjerg ser ud til få chancen fra start i forårspremieren mod Randers FC. Foto. Lars Pauli
AaB 9. februar 2019 15:58 - Opdateret 9. februar 2019 15:58

FODBOLD: I de seneste transfervinduer har flere eksperter peget på, at AaB burde hente en såkaldt spillende midterforsvarer.

Det råd fulgte sportsdirektør Allan Gaarde ikke i det transfervindue, som lukkede ved udgangen af januar. Her blev der nemlig ikke hentet nogen nye spillere overhovedet. Dermed er det den samme gruppe af midterforsvarere, der står til rådighed i forårssæsonen, som det var tilfældet i efteråret. Blandt dem er Jacob Blåbjerg, og han har kun hovedrysten til overs for kritikken af de spillemæssige færdigheder hos AaB's midterforsvarere.

- Jeg synes det er en meget simpel kritik, hvis jeg skal være helt ærlig. Det er nemt at stå og sige, at ham der sendte bolden afsted, er den skyldige. Vi har jo en taktik og nogle løbemønstre og nogle aftaler, som vi skal overholde, når vi går ind til en kamp. Der er mange flere nuancer end bare at sige, at det er midtstopperne, der ikke er dygtige nok, lyder det blandt andet fra Jakob Blåbjerg i den nyeste udgave af NORDJYSKE's fodboldpodcast Ripodsten.

I Podcasten kommer han også ind på kampen om pladserne i AaB's midterforsvar og sine egne ambitioner for de kommende år.

Jacob Blåbjerg ser i øvrigt ud til at være med fra start, når AaB søndag eftermiddag spiller årets første kamp i Superligaen. Her kommer Randers FC på besøg på Aalborg Portland Park.

Ripodsten kan høre i iTunes, SoundCloud mv.

Tema: AaB

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...