AaB

AaB-træner efter lektion: - Hverken resultat eller niveau var tilfredsstillende

Martí Cifuentes kalder superligaholdets nederlag til Silkeborg for en god lærestreg

Foto: Henrik Bo

Foto: Henrik Bo

FODBOLD:Et reservespækket AaB-hold fik fredag en fodboldlektion af Silkeborgs 1. divisionshold, der sejrede 4-1 i en testkamp, der blev spillet på aalborgensernes træningsanlæg.

- Resultatet er ikke tilfredsstillende, og det var det generelle niveau, vi leverede på i kampen, heller ikke, siger AaB-træner Martí Cifuentes.

Silkeborg kom foran allerede i det 4. minut ved Anders Klynge, og Wessam Abou Ali øgede til 2-0 efter et kvarter. Endelig scorede Nicolai Vallys til 3-0 inden pausen. I alle tre tilfælde efter store personlige AaB-fejl.

- Vi vidste, vi mødte et meget stærkt Silkeborg-hold, men første halvleg var slet ikke god fra vores side. Vi manglede noget gnist og motivation, og det må jeg selvfølgelig tage på min kappe, for spillerne så ikke helt klar ud, siger Martí Cifuentes.

- Vi er desværre lidt inde i en periode, hvor vi laver lidt for mange tekniske fejl, som koster os dyrt. Fejl sker dog i fodbold, men vi skal bare være endnu bedre til at støtte hinanden og råde bod på fejlene, når de indtræffer, uddyber AaB's spanske cheftræner.

Viste et lidt andet ansigt

I anden halvleg kom Silkeborg også på 4-0 ved Magnus Mattsson, og først i slutningen af kampen vågnede AaB. Her reducerede Martin Samuelsen, da han flot vendte rundt i feltet og sparkede bolden ind i det lange målhjørne.

- I anden halvleg viste vi heldigvis et lidt andet ansigt. Specielt i de sidste 15-20 minutter, hvor der kom nogle spillere ind og bibragte en masse energi til holdet.

- Hvis jeg derudover skal tage noget positivt fra kampen, så bliver det, at det var en god lærestreg i forhold til, at vi skal forlange endnu mere af os selv og hinanden, siger Martí Cifuentes.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.