AaB

AaB-træner lover startdebut og comeback mod Silkeborg

Selvom Lars Friis må undvære karantæneramt duo i mandagens superligakamp, er han positivt stemt

Lars Friis og AaB skal mandag aften igen op mod Silkeborg, der så sent som for en uge siden snød aalborgenserne på Aalborg Portland Park. <i>Arkivfoto: Torben Hansen</i>

Lars Friis og AaB skal mandag aften igen op mod Silkeborg, der så sent som for en uge siden snød aalborgenserne på Aalborg Portland Park. Arkivfoto: Torben Hansen

FODBOLD:Solen skinnede, og cheftræner Lars Friis smilede om kap med den, da AaB's superligahold søndag finpudsede de sidste detaljer før mandagens superligakamp i Silkeborg.

Aalborgenserne må godt nok se bort fra den karantæneramte duo Mathias Ross og Jakob Ahlmann i den vigtige bronzeduel, men til gengæld blæser der positive vinde på andre positioner.

Magnus Christensen, der blev skadet i en testkamp mod Vendsyssel FF for fem uger siden, er endelig klar til comeback.

- Magnus har trænet med hele ugen og har vist en godt niveau. Han er heldigvis en stor fighter, så han har hele tiden givet udtryk for, at han nok skulle komme stærkt tilbage. Det giver flere muligheder i forhold til startopstillingen, og i løbet af en uges tid ser vi forhåbentlig også Pedro Ferreria tilbage i fuld træning, fortæller AaB-træner Lars Friis.

Han er som minimum tvunget til at ændre på én position i mandagens opgør mod Silkeborg, da Jakob Ahlmann på grund af sin karantæne ikke kan udfylde positionen som venstre wingback. Det giver for første gang en plads i startopstillingen til islændingen  Gudmundur Thórarinsson.

- Han er den naturlige afløser på den position, og han er en dygtig og alsidig spiller, der er meget påpasselig og hurtigt tænkende. Det er noget af det, vi får brug for mod Silkeborg, siger Lars Friis.

AaB's trup mod Silkeborg

  • Jakob Ahlmann og Mathias Ross har karantæne, mens Pedro Ferreira og Rufo er ukampdygtige
  • AaB's trup: 1. Jacob Rinne, 2. Kristoffer Pallesen, 5. Daniel Granli, 8. Iver Fossum, 9. Milan Makaric, 10. Lucas Andersen, 14. Malthe Højholt, 15. Anders Hagelskjær, 16. Magnus Christensen, 17. Kasper Kusk, 18. Louka Prip, 19. Anosike Ementa, 24. Vladimir Prijovic, 26. Rasmus Thelander, 32. Casper Gedsted, 36. Gudmundur Thórarinsson, 38. Oliver Ross, 39. Kasper Høgh og 40. Theo Sander.
  • Der er kampstart klokken 19 på Jysk Park i Silkeborg
  • Kampen kan følges i livebloggen på nordjyske.dk eller ses på Tv3 Sport

Gudmundur Thórarinsson står indtil videre blot noteret for to officielle AaB-kampe - begge som indskifter.

AaB trænede både lørdag og søndag på kunstgræsbanen i Gistrup, da mandagens kamp som bekendt også spilles på det underlag.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden