Agger skød Thisted FC frem i tabellen

Topscoreren banede vejen for en vital sejr over Frem i 2. division

Thisted FC har i denne sæson haft svært ved at lave mål. Mikkel Agger er udtagelsen. <i>Foto: Henrik Bo</i>

Thisted FC har i denne sæson haft svært ved at lave mål. Mikkel Agger er udtagelsen. Foto: Henrik Bo

THISTED:Efter fire nederlag på stribe i 2. division i fodbold slog Thisted FC søndag kontra med en vital sejr i årets sidste hjemmekamp.

Mikkel Agger blev dobbelt målscorer, da rækkens bundhold fra Frem blev sendt retur til hovedstaden med et 3-0-nederlag. Inden kampen var thyboerne tredjesidst, men de tre point skyder dem to pladser frem i tabellen til en ottendeplads.

- Der var kun én ting, der talt for os, og det var en sejr. Og jeg synes, at vi var markant bedre end Frem i alle 90 minutter. Min eneste anke skulle være, at vi burde have vundet med et par mål mere. Især på baggrund af en fantastisk første halvleg, siger Mikkel Agger.

Thisted kan dermed dufte en reel mulighed for at komme med i oprykningsspillet, da de blot har ét point frem til Skive på sjettepladsen og samtidig har en kamp i baghånden.

Thisted FC - Frem 3-0

  • Fodbold, 2. division, mænd
  • Mål: 1-0 Mikkel Agger (13. minut), 2-0 Mikkel Agger (straffespark, 23. minut), 3-0 Antonio Bustamante (65. minut)
  • Tilskuere: 825

- Det var vores klare mål at få plantet Frem lidt i bunden og se, om vi ikke kunne avancere lidt i tabellen, forklarer den dobbelte målscorer.

Efter 120 minutters forgæves pokalfight mod FC København tidligere på ugen var grønsværen på Lerpytter kørt godt op, men det hånderede thyboerne fint.

Agger skulle kun bruge 12 minutter på at bringe Thisted foran 1-0 mod Frem, og efter 22 minutter omsatte han et straffespark til 2-0. Det var sæsonscoring nummer fem og seks fra angriberen.

- Jeg har også fået lavet en håndfuld assists, og har trods alt siddet ude nogle kampe på grund af skader og sygdom, så personligt er jeg okay tilfreds med efteråret, forklarer Agger.

I anden halvleg slog Antonio Bustamante efter 64 minutters spil sejren fast, da han blev spillet fri i dybden og sendte bolden under Frem-keeperen til 3-0. Det var bolivianerens tredje sæsonscoring.

Thisted FC mangler endnu to kampe i dette efterår - begge på udebane.  Søndag 20. november går turen til Gladsaxe for at møde AB, mens den udsatte kamp mod topholdet Esbjerg skal afvikles onsdag 23. november.

- Vi føler, at vi hører til højere oppe i tabellen og satser helt klart på at noget ud af de sidste to kampe, selvom det er to tophold, der venter. Jeg føler, at vi kan matche de fleste hold i rækken, hvis vi rammer en god dag, argumenterer Mikkel Agger.

Efter fyringen af Krzysztof Popczynski for knap en uge siden har den midlertidige trænerduo Peter Bechmann og Peter Friis fået en flot start - og høster også anerkendelse fra spillerne.

- De skal have stor ros for at sætte nogle positive ting i gang og have forberedt os sindssygt godt mod både FCK og Frem, siger Mikkel Agger.  

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.