Pedro Ferreria opnåede nye karrierehøjder i AaB

Den dobbelte målscorer Pedro Ferreira scorede ikke kun sine første to mål for AaB i Viborg-sejr

Pedro Ferreira scorede to gange mod Viborg. Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix <i>Ritzau Scanpix</i>

Pedro Ferreira scorede to gange mod Viborg. Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix Ritzau Scanpix

FODBOLD:Pedro Ferreira blev dobbelt målscorer for AaB i sejren over Viborg FF søndag.

Den portugisiske spiller formåede for første gang i sin tid i AaB at få scoret for nordjyderne. Det var heller ikke nok for midtbanespilleren med ét enkelt mål i kampen. Han leverede nemlig hele to styks i 3-2 sejren.

- Det er skørt, og jeg er rigtig glad. Jeg håber selvfølgelig, at jeg kan score flere mål i de kommende kampe, konstaterer Pedro Ferreira.

Ikke nok med at målhelten fik sit navn på tavlen for første gang for AaB, så var de to scoringer også Pedro Ferreiras første mål i sin karriere, hvilket gjorde dem endnu mere betydningsfulde.

- Det var mine første mål i min karriere, så jeg er utrolig glad over at score de to mål og vinde kampen, pointerer han.

Ved AaB-spillerens første scoring lavede han en helt speciel jubelscene, hvor han - som mange før - offentliggjorde en stor nyhed.

- Jeg skal snart være far, så det er jeg selvfølgelig også rigtig glad for sammen med mine mål, fortæller han stolt.

Generelt ser Pedro Ferreira sin tid i AaB, som værende positiv, da portugiseren har fundet en god form. Noget der ikke helt skinnede igennem i foråret, da han havde sine udfordringer med spillet. Nu er han tilbage for fuld udblæsning, og det pynter AaB's spil.

- Jeg synes, at jeg startede rigtig godt ud i første halvdel af sidste sæson, hvor jeg dog efterfølgende spillede mindre godt, men nu føler jeg, at jeg har fundet formen igen, og at jeg er kommet godt tilbage, så jeg vil blive ved med at kæmpe videre, fastslår den dobbelte målscorer.

Hold dig opdateret om AaB – Tilmeld dig vores nyhedsbrev om AaB lige her

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.