FC Thy/ThistedQ

Både jubel og frygt hos FC Thy/ThistedQ efter meriterende sejr

Sarah Dyrehauge blev kørt på sygehuset, da thyboernes kæmpede en 2-0-sejr over Fortuna Hjørrings mestre i hus

Foto: Kim Dahl Hansen

Foto: Kim Dahl Hansen

FODBOLD:Der lød et øredøvende brøl over Hjørring, da lørdagens premierekamp i Gjensidige Kvindeligaen blev fløjtet af. Det var gæsterne fra FC Thy/ThistedQ, der stod for jubelen, da de højst overraskende slog Fortuna Hjørrings danske mestre med 2-0.

- Det er første gang, vi slår dem, og det er jo ikke nogen hemmelighed, at det er et lillesøster/storesøster forhold, vi har til Fortuna. Så i dag var det lillesøsteren, der trak det længste strå. Vi arbejdede jo benhårdt over hele banen, og især i anden halvleg holdt vi Fortuna flot fra fadet, siger cheftræner Torben Overgaard.

Rikke Dybdahl blev dobbelt målscorer, da hun to gange udnyttede tøven fra Fortuna-forsvaret og målmand Freja Thisgaard.

Foto: Kim Dahl Hansen Fortuna Hjørring og FC Thy-Thisted Q mødtes lørdag i sæsonpremieren i Gjensidige Kvindeligaen.

Foto: Kim Dahl Hansen Fortuna Hjørring og FC Thy-Thisted Q mødtes lørdag i sæsonpremieren i Gjensidige Kvindeligaen.

- Det er rigtig stort at slå dem for første gang. Vi var gode til at stå sammen i dag, og så fik jeg nogle gode bolde at arbejde med oppe foran, smilede den segnefærdige angriber efter premieresejren.

Der var dog også et stort stænk malurt i sejrsbægeret hos FC Thy/ThistedQ, der måtte se profilen Sarah Dyrehauge udgå midtvejs i anden halvleg. Hun tog sig til skulderen efter en nærkamp, og det lugtede af en klassisk kravebensskade.

- Det lignede desværre meget det, Mathilde (Kjeldgaard, anfører, red.) var udsat for i pokalfinalen, hvor hun brækkede kravebenet. Sarah er blevet kørt til røntgenundersøgelse, og så må vi se, hvor alvorligt det er. Hun havde dog bevægelse i armen, da hun i første omgang prøvede at spille videre, så det giver da et lille håb om, at det ikke er så slemt, siger cheftræner Torben Overgaard.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.