Bange anelser om AaB-spiller bekræftet

Rutinerede Kristoffer Pallesen blev alvorligt skadet i søndagens superligakamp mod Horsens

Det så slemt ud, da rutineret back søndag blev hjulpet fra banen. Og det er nu blevet bekræftet. <i>Foto: Torben Hansen</i>

Det så slemt ud, da rutineret back søndag blev hjulpet fra banen. Og det er nu blevet bekræftet. Foto: Torben Hansen

AALBORG:Det så slemt ud, da Kristoffer Pallesen søndag måtte hjælpes fra banen i slutfasen af AaB's superligakamp mod AC Horsens. Backen var tydeligvis i store smerter og stillede efterfølgende ikke op til interviews.

Tirsdag har AaB så bekræftet de bange anelser. Den rutinerede back har nemlig overrevet den ene akillessene. Han blev allerede mandag opereret for skaden og er færdig for sæsonen.

- Vi er meget kede af det på Kristoffers vegne, og vi ønsker ham alt det bedste i hans vej tilbage til fodboldbanen, hvor vi naturligvis vil gøre alt for at hjælpe ham så meget som muligt, siger cheftræner Oscar Hiljemark til AaBsport.dk.

Det er uvist, hvornår 33-årige Kristoffer Pallesen igen kan spille fodbold. Prognoserne omkring den type skade kan variere meget.

- Jeg må indrømme, at det gør ondt både fysisk og mentalt, for det er en lang proces, jeg nu skal igennem, og jeg er meget ked af, at jeg ikke kan hjælpe holdet på banen i denne vigtige periode. Jeg vil nu gøre mit bedste for at støtte holdet mest muligt uden for banen, udtaler han.

Kristoffer Pallesen er indtil videre står noteret for 180 kampe for AaB. Han har kontaktudløb i sommeren 2024.

AaB har indtil videre ikke meldt nogen status ud for Allan Sousa og Kilian Ludewig, der begge udgik af søndagens kamp mod AC Horsens. Det er også udvist, om Rasmus Thelander og Jakob Ahlmann kan nå at blive klar til fredagens superligakamp på udebane mod OB.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.