Blåbjerg: Eneste gang som topscorer

AaB tog et skridt på vejen mod at revanchere forårssæsonen, mener AaB’s enlige målscore

Sebastian Engelberth Hansen
Jakob Blåbjerg sikrede AaB et point i Parken med sit bare andet superligamål i karrieren. Foto: Henrik Bo
AaB 15. juli 2017 19:03

FODBOLD: På sine hidtidige 67 kampe i Alka Superligaen har Jakob Blåbjerg fundet vej til netmaskerne en enkelt gang. Lørdag brugte han mindre end 20 minutter på at fordoble sin samlede måltotal i Alka Superligaen.

Den indskiftede midterforsvarer skrabede kuglen over stregen, da en dødbold i fire minutters overtid dumpede ned for fødderne af ham i det lille felt. Og så kunne AaB’erne juble over 1-1 mod FC København i Telia Parken.

- Jeg synes, det var rigtig vigtigt for os at få det ene point, for vi var stærkere end dem i anden halvleg. Det var rigtig vigtigt, vi fik et udbytte med, siger AaB’s nummer 4.

AaB’eren kom på banen, da debutanten Jores Okore blev tvunget til at udgå med en hovedskade med et kvarter igen af den ordinære spilletid. Indskifteren endte som nordjydernes eneste målhelt i kampen og dermed også foreløbig i denne sæson.

- Det er nok første og eneste gang, jeg er topscorer for AaB, siger Jakob Blåbjerg med et grin.

Han glæder sig over, nordjyderne pressede FCK i anden halvleg, og at lørdagens udehold generelt lykkedes godt med at afvise FCK’s mange indlæg. Samtidig lykkedes AaB’ernes boldomgang, mener midterforsvareren. Det er de facetter af spillet, AaB skal bygge videre på, mener han.

- Det er altid godt med en ok start. Vi er rigtig mange, der gerne vil ud at revanchere foråret. Det var en fin skalp at tage i dag, selvom det kun var et point. Der er masser at bygge videre på, og vi vil stadig gerne vise, vi er bedre, end det vi leverede i foråret, siger midterforsvareren.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...