Vendsyssel FF

Coronaramt Vendsyssel-anfører har fået hele pakken: Venter stadig på løbepas

Søren Henriksen har taget hul på træningen med holdkammeraterne, men han må stadig ikke hjælpe holdet i nedrykningskampen i 1. division

Foto: Lars Pauli

Foto: Lars Pauli

FODBOLD:Vendsyssel FF har indtil videre måttet klare sig uden anfører Søren Henriksen i forårets nervepirrende bundstrid i 1. division i fodbold. Nu lysner det dog endelig for forsvarsspilleren.

Torsdag var han tilbage i træning med holdkammeraterne - for første gang siden han i januar blev ramt af en hård omgang corona. Det skete i kølvandet på en stærkt omdiskuteret ferietur til Dubai, som han altså stadig betaler af på.

- Jeg har desværre fået hele pakken og skal hele tiden holde øje med, at jeg ikke får min puls op. Heldigvis blev mine efterveer opdaget, så der har været styr på forløbet, fortæller Søren Henriksen.

Har følt sig frisk længe

Han har efter eget udsagn følt sig frisk længe, men lægerne har holdt ham tilbage, fordi hans lunger endnu ikke har været klar til maksimal belastning.

- Jeg har lavet ret meget den sidste måned - både styrketræning og løb - men det har været med begrænsning på. Jeg føler dog, at min form er god nok til, at jeg kan nå at komme tilbage og bidrage til holdet, inden forårssæsonen er slut, fortæller Søren Henriksen.

Søren Henriksen må fortsat nøjes med rollen som tilskuer i Kolding fredag aften. Foto Lars Pauli

Søren Henriksen må fortsat nøjes med rollen som tilskuer i Kolding fredag aften. Foto Lars Pauli

Indtil videre er det dog usikkert, hvornår han igen kan løbe på banen sammen med holdkammeraterne i 1. division.

- Det føltes ganske fint at være tilbage i træning, selvom jeg selvfølgelig stadig mangler lidt på formen. Det var også en forholdsvis rolig træning dagen før vores kamp i Kolding, jeg gjorde comeback i. Desværre er jeg heller ikke blevet frigivet til at spille kamp endnu, men det er mit håb, at det sker ved et lægetjek i næste uge, fortæller Søren Henriksen.

- Op til træneren, om han vil bruge mig

- Så er det selvfølgelig op til træneren at vurdere, om han mener, der er brug for min indsats. Men jeg risikerer som sagt også, at lægerne i næste uge siger til mig, at jeg stadig ikke må spille, sukker Søren Henriksen.

Indtil videre forsøger anføreren at bakke op om holdet i kulissen, hvor 1-0-sejren over Hvidovre i sidste weekend har givet et kæmpe boost.

- Det giver noget selvtillid, som vi skal forsøge at bygge videre på. Men vi ligger jo stadig under nedrykningsstregen, så det bliver nok en hård kamp helt frem til sidste spillerunde.

Fredagens modstander fra Kolding indtager sidstepladsen i 1. division - to point efter Vendsyssel FF, der har ét point op til Skive over nedrykningsstregen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden