Vejgaard boldklub

Den elendige stime fortsatte for Vejgaard

Dalum vandt 1-0 i Vejgaard, der nu har tabt seks kampe på stribe

Christian Flindt Bjerg måtte undvære 11 mand i søndagens kamp mod Dalum. Foto: Claus Søndberg

Christian Flindt Bjerg måtte undvære 11 mand i søndagens kamp mod Dalum. Foto: Claus Søndberg

FODBOLD:Seks nederlag på stribe og en målscore på 2-22.

Det er hårde tider for Vejgaard B. i 2. division i fodbold, der søndag ellers gjorde fin figur i hjemmekampen mod Dalum. Desværre For nordjyderne scorede de fynske gæster kampens enlige mål.

- Det er tungt for tiden. Men jeg synes, vi i dag leverede en rigtig god og energisk præstation mod Dalum. Vi kom rigtig godt ud i et højt pres og skabte mange gode situationer. Og så ramte de os med et mål få sekunder før pausefløjtet, sukker træner Christian Flindt-Bjerg.

Han erkender at være bekymret, men føler sig samtidig overbevidst om, at det nok skal vende.

- Hvis vi fortsætter med at arbejde hårdt, så får denne dårlige stime en ende. Som amatørklub kender vi godt vores position i hierarkiet, og heldigvis hentede vi mange point i starten af sæsonen. Så det ser ikke håbløst ud, siger træneren, der i søndagens kamp måtte se bort fra hele 11 mand og kun havde tre markspillere på bænken.

- Vi er utrolig hårdt ramt. Nogle er skadede, nogle har karantæne og nogle er ikke tilgængelige af andre grunde. Det kan være job eller uddannelse, og i dag manglede vi også en spiller, der skulle til polterabend. Sådan er vilkårene i Vejgaard, og det må vi respektere, når vi ikke aflønner spillerne, siger Christian Flindt Bjerg.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst