Efter AaB og Hobro-exit: Nu er han også færdig i Thisted

Angriberen Aramis Kouzine fik ikke noget lykkeligt forhold til nordjysk fodbold

Aramis Kouzine i aktion for Thisted FC i en kamp mod Brabrand i oktober. <i>Arkivfoto: Torben Hansen</i>

Aramis Kouzine i aktion for Thisted FC i en kamp mod Brabrand i oktober. Arkivfoto: Torben Hansen

THISTED:Den canadisk-ukrainske angriber Aramis Kouzine nåede kun et halv år i 2. divisionsklubben Thisted FC. Efter otte divisionskampe - primært som indhopper - er parterne blevet enige om at ophæve aftalen.

Den 24-årige spiller, der tidligere har været på kontrakt hos AaB og Hobro IK, fortsætter i stedet karrieren hos AB Argir på Færøerne, der allerede har præsenteret angriberen.

Aramis Kouzine fik en flyvende start for Thisted FC, da han i starten af august scorede i en pokalkamp mod Nørresundby FB. Han startede også inde i 2. divisionspremieren mod Aarhus Fremad, men her blev han flået ud i pausen. Siden blev det blot til en enkelt scoring mere - i en udekamp mod HIK i oktober.

Den canadisk-ukrainske angriber dukkede første gang op til overfladen i Nordjylland i foråret 2020, hvor han gennem en prøvetræning spillede sig til en kontrakt. Han blev dog skadet, før han overhovedet fik debut for superligaholdet, og i forbindelse med en efterfølgende operation fik han konstateret en kræftsygdom.

Aramis Kouzine kæmpede sig dog tilbage på fodboldbanen og nåede kampe for Shakhter Karaganda i Kasakhstan, før han i foråret 2022 igen vendte retur til Nordjylland. Her stod 1. divisionsklubben Hobro IK klar med en kort aftale, som dog aldrig udmøntede sig i spilletid på førsteholdet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.