EH Aalborg

EH Aalborg ned på jorden: Bed for sent fra sig i København

En lovende start og en god slutspurt rakte ikke til point i onsdagens kamp i HTH ligaen i håndbold

Emma Steffin scorede to gange mod København. Arkivfoto: Laura Guldhammer

Emma Steffin scorede to gange mod København. Arkivfoto: Laura Guldhammer

HÅNDBOLD:EH Aalborgs håndboldkvinder kom ind til onsdagens udekamp mod København Håndbold i HTH Ligaen med fornyet tro på egne evner. Den friske hjemmesejr over Randers blev dog ikke fulgt op, for hjemmeholdet vandt fortjent kampen i Frederiksberg-Hallerne med 32-27.

I nederlagets stund kan EH Aalborg glæde sig over, at de fortsat er ét point foran agterlanternen Ringkøbing, der ligger til direkte nedrykning. Vestjyderne tabte stort på udebane til Odense.

EH Aalborg startede onsdagens kamp som lyn og torden og bragte sig foran 3-1. København haltede generelt efter i opgørets indledning, og der gik 13 minutter, før de noterede sig den første føring ved 7-6.

Bagud med ni mål

Anne Cecilie De la Cour havde aalborgenserne dog svært ved at holde, og hun drev hjemmeholdet til en føring på 15-11 ved pausen. Det er stadig en lille føring i håndbold, men problemet for EH Aalborg var, at sprækken konstant blev større, som anden halvleg skred frem.

10 minutter efter pausen var København i front 22-16, og føringen nåede også at blive på hele ni måls margin (27-18), før EH Aalborg vågnede en smule.

Med to et halvt minut tilbage af kampen reducerede Julie Jensen til 30-27 for aalborgenserne, men tættere på kom de ikke.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.