Engelsk storklub var på plads til AaB-kamp for at scoute denne spiller

Ifølge Nordjyskes oplysninger var der fint besøg til fredagens træningskamp mellem AaB og FC Fredericia

En af verdens største klubber havde en repræsentant på plads til AaB's træningskamp mod FC Fredericia. <i>Arkivfoto: Henrik Bo</i>

En af verdens største klubber havde en repræsentant på plads til AaB's træningskamp mod FC Fredericia. Arkivfoto: Henrik Bo

GISTRUP:Verdensklasse er ikke umiddelbart det ord, der først sættes i forbindelse med en træningskamp mellem AaB og FC Fredericia.

Der var dog en strejf af verdensklasse i forbindelse med årets første AaB-kamp. Ifølge Nordjyskes oplysninger var en af verdens største klubber på plads i Gistrup for at tage et nærmere kig på en specifik AaB-spiller. 

Selveste Manchester City havde en repræsentant på plads til fredagens træningskamp for at live-scoute AaB's Theo Sander. Her fik repræsentanten set den unge AaB-keeper præstere et par sikre indgreb, men Sander måtte også hente bolden ud af nettet en enkelt gang, da Nicklas Røjkjær på flotteste vis sendte et frispark op i det ene målhjørne - uden chance for en Sander-redning.

Der har gennem længere tid været udenlandsk interesse for den 18-årige AaB-keeper, og det har altså udmøntet sig i et besøg fra den engelske mesterklub. 

Hvad næste skridt bliver er et godt spørgsmål, men der er øjensynligt konkret interesse for den talentfulde AaB-keeper. 

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Skolelukninger på vej i Aalborg: Se her, hvor det rammer
Luk