Har været langt fra spilletid: AaB-angriber overraskede positivt

Anosike Ementa sprang sammen med Louka Prip i øjnene hos superligaholdet i 2-2-kampen mod FC Fredericia

Anosike Ementa leverede et fint indhop for AaB i en opløftende anden halvleg mod FC Fredericia. <i>Foto: Lars Pauli</i>

Anosike Ementa leverede et fint indhop for AaB i en opløftende anden halvleg mod FC Fredericia. Foto: Lars Pauli

AALBORG:Efter 27 kampe har han stadig den første officielle scoring til gode i AaB-trøjen, men Anosike Ementa fik vist sin målnæse frem, da superligaholdet fredag spillede 2-2 i en testkamp mod FC Fredericia.

Den to meter høje angriber kom på banen fra anden halvlegs start og scorede tre minutter senere, da han med en lang tå fik dirigeret et indlæg fra Louka Prip i nettet.

- Det var dejligt at score og være i kamp igen.  Jeg havde også et par andre muligheder, som jeg føler, jeg skulle have scoret på, men sådan vil det nok altid være, siger Anosike Ementa.

Angriberen måtte kigge langt efter spilletid under Erik Hamrén i efteråret. Blot 18 superligaminutter blev det til, efter at svenskeren satte sig på aalborgensernes trænerbænk.

AaB's to målscorere mod Fredericia. Louka Prip og Anosike Ementa (th.) <i>Foto: Lars Pauli</i>

AaB's to målscorere mod Fredericia. Louka Prip og Anosike Ementa (th.) Foto: Lars Pauli

- Jeg prøver bare at gøre mine ting, og jeg synes da, jeg fik efterladt et fint indtryk mod Fredericia. Jeg giver alt, hvad jeg har - også til træning - og så håber jeg, at det kaster noget mere spilletid af sig. Jeg synes i øvrigt, at alle virkelig smadrer på til træning, så det lover godt for foråret, siger Anosike Ementa.

Gode generobringer

Han var sammen med Louka Prip de mest iøjnefaldende hos AaB i en opløftende anden halvleg, der fulgte i kølvandet på bedrøvelige første 45 minutter, som Fredericia dominerede og brugte til at bringe sig fortjent foran.

AaB - FC Fredericia 2-2

  • Fodbold, træningskamp
  • Mål: 0-1 Nicklas Røjkjær (11. minut, 1-1 Anosike Ementa (49. minut), 2-1 Louka Prip (63. minut), 2-2 Andreas Lausen (85. minut)
  • AaB's startopstilling (4-3-3): Theo Sander - Kasper Jørgensen, Sebastian Otoa, Anders Hagelskjær, Andreas Poulsen - Oliver Ross, Malthe Højholt, Iver Fossum - Allan Sousa, Milan Makaric, Fisnik Isaki
  • AaB skiftede 15 gange undervejs
  • Kun kvintetten Nico Matl, Rasmus Thelander, Lars Kramer, Kasper Høgh og Marco Ramkilde kom ikke i aktion

- I anden halvleg fyrede vi bare hårdt på i presset, når vi mistede bolden, og det gav os en masse generobringer. Og så synes jeg bare, at vi var gode på bolden, forklarer Anosike Ementa.

Derfor var det også en flok særdeles ærgerlige AaB-spillere, der så Fredericia udligne i slutfasen, da en kæderække af kiksede clearinger og afslutninger resulterede i, at bolden til sidst trillede ind bag Josip Posavec i målet.

 - Den er ærgerlig, men jeg synes stadig, at vi fik efterladt et fint aftryk med den anden halvleg, vi leverede, siger AaB-målscoreren.

Galleri AaB-FC Fredericia

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.