Ineffektive thyboer er færdige i pokalen

FC Thy-Thisted-træner Torben Overgaard var meget tilfreds med indsatsen i pokalkvartfinalen i Kolding, men han ærgrede sig over de brændte chancer

Arkivfoto: Thomas Gregersen

Arkivfoto: Thomas Gregersen

FODBOLD:Kvartfinalen blev onsdag aften endestationen for fodboldkvinderne fra FC Thy-Thisted, der i Kolding måtte se værterne løbe med adgangsbilletten til to semifinaler mod Brøndby.

Det kunne dog være gået thyboerne anderledes, hvis de havde kendt deres besøgelsestid.

- Vi spillede en rigtig god første halvleg, og målt på chancer burde vi have været foran 3-1. Vi skabte nogle rigtig store chancer og havde generelt læst Kolding rigtig godt, fortæller Thisted-træner Torben Overgaard.

Første halvleg endte dog uden scoringer, og kort inde i anden halvleg tog Kolding i stedet føringen, og fire minutter før tid cementerede hjemmeholdet også sejren.

- Vi blev presset længere tilbage på banen i anden halvleg, og vi blev også ramt af, at vi måtte tage vores anfører Matilde Kjeldgaard ud, fordi hun spillede med en skade. En anden spiller spillede med sygdom i kroppen, og som kampen skred frem, kunne jeg godt se, at vi blev mere og mere pressede, siger Torben Overgaard.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden