AaB

Kasper P.: En god sejr

AaB-forsvareren tilfreds med defensiven

AaB måtte kæmpe hårdt i anden halvleg for at hive sejren hjem. Her er det Jores Okore i en duel. Foto: Tariq Mikkel Khan/ritzau

AaB måtte kæmpe hårdt i anden halvleg for at hive sejren hjem. Her er det Jores Okore i en duel. Foto: Tariq Mikkel Khan/ritzau

FODBOLD:AaB hentede tre vigtige point til kampen om pladserne i topseks i Alka Superligaen, da holdet lørdag vandt med 1-0 på særdeles glat og kold bane i Helsingør.

Jakob Blåbjerg blev matchvinder, men i anden halvleg måtte holdet kæmpe hårdt for at holde Helsingør fra chancer.

- Vi starter lidt shaky ud, men derfra får vi vist, at vi kan godt kan spille fodbold på en svær bane. Vi kommer foran, og vi bør også score en gang mere i første halvleg, og det er jeg træt af, at vi ikke får gjort. Anden halvleg bliver på deres præmisser. Men det er kanon, at vi får en sejr og også holder nullet, siger forsvarsspilleren Kasper Pedersen.

I anden halvleg pressede Helsingør virkelig på og havde flere gode tilbud, hvor forsvaret og målmand Jacob Rinne måtte kæmpe hårdt for at holde stand.

- Vi bliver nok lidt ramt på, at vi gerne vil vinde og bliver bange for at vinde, og det skal vi ikke. Vi skal jo egentlig bare blive ved med at spille fodbold, og det glemmer vi desværre i nogle kampe. Nogle gange kunne det jo være rart at vinde 2-0 eller endnu større, siger Kasper Pedersen, der glædede sig over at se en stærk Edison Flores i første halvleg.

- Han blomstrede lidt op i dag, efter han er kommet til VM med Peru. Man forventer måske ikke så meget fra ham på en svær bane, men han kæmpede godt for det, og det er dejligt at se ham lykkes med nogle offensive aktioner, siger han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.