Kasper P. i fremgang: AaB nærmer sig skadesfri trup

AaB'erne kørte to træningspas igennem lørdag formiddag

Kasper Pedersen trænede med fysioterapeuten lørdag formiddag, og forsvarsspilleren er i fremgang. Foto: Martin Damgård

Kasper Pedersen trænede med fysioterapeuten lørdag formiddag, og forsvarsspilleren er i fremgang. Foto: Martin Damgård

FODBOLD:Det er vel egentlig lige før, at AaB's fysioterapeuter aldrig har haft det nemmere på en træningslejr, end det er tilfældet på årets tur til Puerto Banus.

Kun Lucas Andersen og Kasper Pedersen har fysiske skavanker, og lørdag var Lucas Andersen med i hele træningen, da AaB først havde en time og 45 minutter på græs efterfulgt af halvanden time i styrkerummet.

For Kasper Pedersen er der stadig et lidt længere stykke vej til kampformen. Forsvarsspilleren døjer med efterveerne af en ankelskade fra efteråret, der har sat sig i den ene balle.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

- Men det går virkelig fremad. Jeg blev godt høvlet igennem af fysioterapeuten i dag og fik også lov til at lege en smule med bold. Torsdag trænede jeg også lidt med bold, og det kunne jeg virkelig mærke bagefter, men til gengæld kunne jeg ikke mærke noget dagen efter, og det er absolut positivt, siger forsvarsspilleren.

Forsvarsspilleren vil dog stadig ikke spå om, hvorvidt han er spilleklar til forårspremieren midt i februar.

- Det er virkelig svært at sige, og under alle omstændigheder er jeg jo stadig noget bagefter de andre, hvad angår formen med bold. Så vi tager det stille og roligt og følger den plan, der er lagt. Foreløbig håber jeg, at jeg kan være med i en træning eller to med holdet og bold, mens vi er hernede, siger han.

AaB'erne har fået resten af lørdagen fri - dog skal de lige have et oplæg fra mentaltræner Rasmus Würtz i forbindelse med aftensmaden.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.