Kuhn fyret - Peter Sørensen overtager roret i Hobro

Hobro IK har fyret Allan Kuhn og ansat Peter Sørensen som cheftræner

Peter Sørensen er ny cheftræner i Hobro IK. Arkivfoto: Bo Amstrup/Scanpix 2016 <i>Scanpix Denmark</i>

Peter Sørensen er ny cheftræner i Hobro IK. Arkivfoto: Bo Amstrup/Scanpix 2016 Scanpix Denmark

FODBOLD:Allan Kuhn er en færdig mand i Hobro IK. Det skriver Hobro IK i en pressemeddelelse. I stedet ansætter Mariagerfjordklubben tidligere AGF- og Silkeborgtræner Peter Sørensen.

- Vi er kede af at sige farvel til Allan, der er en fantastisk person, som vi har været glade for at have i Hobro IK. Desværre må vi konstatere, at vi rent sportsligt ikke har levet op til forventningerne med Allan som cheftræner i klubben, og vi er nu kommet til den konklusion, at vi har bedre muligheder for at sikre en ny sæson i Superligaen med en ny cheftræner ved roret. Så vi takker Allan for indsatsen i Hobro IK og ønsker ham held og lykke fremover, siger sportschef Jens Hammer Sørensen i en pressemeddelelse.

- Vi er glade for at kunne præsentere Peter Sørensen som ny cheftræner i Hobro IK. Han har masser af erfaring som cheftræner i Superligaen, og vi tror på, at han har nogle egenskaber, der kan være med til at sikre os overlevelse Superligaen, lyder det fra sportschef Jens Hammer Sørensen i pressemeddelelsen.

Peter Sørensen ser frem til udfordringen i Hobro.

- Nu kender jeg kun klubben udefra, men Hobro IK virker til at være en fantastisk klub, hvor man har gang i et rigtig spændende projekt. Så jeg skulle ikke bruge lang betænkningstid, før jeg takkede ja til at blive klubbens ny cheftræner. Det er en rigtig spændende udfordring for mig, og jeg ser frem til at komme i gang med det store stykke arbejde, der uden tvivl venter, hvis Hobro IK også skal være at finde i Superligaen i næste sæson, siger Peter Sørensen i pressemeddelelsen.

Peter Sørensen træner første gang med Hobro-spillerne kl. 10.30 torsdag.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.