AaB

Kun småskavanker hos AaB inden den sidste test

AaB runder tirsdag træningslejren i Tyrkiet af med kamp for både første- og reservehold

Foto: Torben Hansen

Foto: Torben Hansen

FODBOLD:AaB's superligahold var mandag formiddag på træningsbanen for sidste gang under træningslejren i Tyrkiet.

Tirsdag gælder det så den sidste testkamp for både første- og reserveholdet, inden turen onsdag går hjem til Aalborg igen. Førsteholdet skal op imod Slask Wroclaw fra Polen, mens reserverne møder tyske SV Waldhof Mannheim.

Og i begge kampe får AaB-træner Jacob Friis formentlig mulighed for at stille op i noget, der ligner stærkeste opstilling.

- Wes (Wessam Abou Ali, red.) og Ross (Mathias Ross, red.) er lidt tvivlsomme, men ellers har vi 7-9-13 været forskånet for skader. Det er lykkedes os at finde en fin balance, hvor vi har holdt os fri fra skader, men samtidig er kommet i bedre form og har fået holdet spillet tættere sammen, konstaterer Jacob Friis.

Han var i fredagens førsteholdskamp mod ukrainske Desna ikke tilfreds med sit holds offensive kvalitet, så den del af spillet får AaB'erne mulighed for at forbedre tirsdag mod Slask Wroclaw.

- Jeg vil meget gerne have, at vi præsterer bedre på den konto. Det er ikke, fordi vi har haft mere fokus på den del af spillet, end vi har normalt, men det er selvfølgelig et parameter, vi også har fokus på, siger Jacob Friis.

Opgøret mellem AaB og Slask Wroclaw fløjtes i gang tirsdag formiddag klokken 10, og du kan følge opgøret live her på nordjyske.dk

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst