Aalborg Håndbold

Kun to døgn efter kamp i Kroatien: Aalborg Håndbold videre i pokalen

30 koncentrerede minutter var nok for de danske mestre til at slå Grindsted fra 2. division ud

Arkivfoto: Peter Broen

Arkivfoto: Peter Broen

HÅNDBOLD:Blot 48 timer efter at Aalborg Håndbold lørdag spillede en vigtig kamp i Champions League i Kroatien, skulle de stå klar til en pokalkamp i det sydjyske.

Grindsted, der er tophold i 2. division, var mandag aften værter for opgøret i 5. runde af Santander Cuppen, og selvom underhundene leverede en god indsats, kom de aldrig tæt på overraskelsen.

Aalborg Håndbold spillede solide første 30 minutter og gik til pause foran 14-7. Derefter kunne Stefan Madsens mandskab tillade sig at slække på tingene i en middelmådig anden halvleg, som Grindsted vandt med et enkelt mål. Aalborgensernes pokalsejr lød dermed på 29-23.

- Det var en professionel indsats, selvom vi nok brændte lidt for meget og lavede lidt for mange fejl til min smag. Men også stor ros til Grindsted, der er på vej op i 1. division og leverede en flot kulisse, fortæller cheftræner Stefan Madsen.

Han gjorde ikke brug af Benjamin Jakobsen og René Antonsen i opgøret, da de plejer skader. Håbet er dog, at i hvert fald førstnævnte bliver klar til den vigtige hjemmekamp i Champions League mod norske Elverum på søndag.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.