FC Thy/ThistedQ

Landsholdsprofil efter pokalnederlag: - Vi skal være ret stolte af os selv

Der var ikke mange smil at finde hos FC Thy-Thisted Q's kvinder efter 1-0 nederlaget til FC Nordsjælland, selvom de har meget at være stolte af

Sarah Dyrehauge gjorde alt hvad hun kunne, for at hjælpe hjemmeholdet med en sejr i lørdagens pokalfinale. Foto: Peter Mørk

Sarah Dyrehauge gjorde alt hvad hun kunne, for at hjælpe hjemmeholdet med en sejr i lørdagens pokalfinale. Foto: Peter Mørk

FODBOLD:En fjerdeplads og en anden plads. Det lyder ikke just som noget eventyrligt, men hvis man vender snuden mod Thy, så er det faktisk lidt af et eventyr.

For tre år siden lå FC Thy-Thisted Q i 1. Division - nu er de blevet firer i Gjensidige Kvindeliga og to'er i Sydbank Kvindepokalen, men derfor er skuffelsen stadig til at føle på hos kvinderne.

- Kampen blev afgjort på en træls situation, synes jeg. Vi skabte ikke selv de store chancer, men det gjorde de egentlig heller ikke. Lige nu er det bare ret træls, fortæller landsholdsspilleren Sarah Dyrehauge.

Hun er ærgerlig over, at det er de små ting, der gjorde udfaldet i lørdagens pokalfinale, men kan, trods skuffelsen, også godt se de gode ting - men måske først i morgen.

- Når vi lige får det lagt væk, og får set sæsonen i det store billede, så tror jeg, at vi skal være ret stolte af os selv.

- Vi har fået virkelig meget erfaring fra det her, som vi kan tage med os. Der er ikke særlig mange på holdet, der har spillet en finale før, og det er jo kæmpe stort. At vi så også kunne gøre det på hjemmebane i en fed kulisse, er bare ekstra stort, lyder det fra thyboen.

Med erfaring kommer rutine, og det ved landsholdsspilleren da også godt.

- Der er mange ting, vi kan tage med herfra, men lige nu er det svært at fokusere på, siger en skuffet Sarah Dyrehauge.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.