Manchester United henter argentinsk midtstopper i Ajax

Argentinske Lisandro Martínez skifter fra Ajax til Manchester United, såfremt han består sit lægetjek.

Lisandro Martinez blev i 2021/22-sæsonen kåret som årets spiller i Ajax og modtog Rinus Michel-prisen. <i>Maurice Van Steen/Ritzau Scanpix</i>

Lisandro Martinez blev i 2021/22-sæsonen kåret som årets spiller i Ajax og modtog Rinus Michel-prisen. Maurice Van Steen/Ritzau Scanpix

Fredag blev Christian Eriksen præsenteret som ny spiller i Manchester United, og søndag har den engelske storklub så hentet forstærkning til forsvaret.

På sin hjemmeside skriver United, at man er nået til enighed med Ajax om en handel angående Lisandro Martínez.

Den argentinske midterforsvarers skifte afhænger dog af, at han består sit lægetjek, at hans kontrakt kommer på plads, og at han får visum til Storbritannien, lyder det.

United oplyser ikke, hvad Martinez koster. Ifølge den normalt velinformerede italienske journalist Fabrizio Romano betaler United 55 millioner pund - cirka 480 millioner kroner - for argentineren.

Martinez bliver i United genforenet med Erik ten Hag. Uniteds nye cheftræner er kommet til klubben fra netop Ajax.

24-årige Martinez nåede at spille for Ajax i tre år. Argentineren har i den periode spillet 118 kampe for hovedstadsklubben og undervejs været med til at vinde det hollandske mesterskab to gange. Derudover er det også blevet til en pokaltitel.

I den forgangne sæson blev Martinez kåret som årets spiller i Ajax.

Før han kom til Ajax, spillede Martinez for Defensa i hjemlandet. På det argentinske landshold er det blevet til syv optrædener for stopperen, der fik debut på nationalmandskabet i 2019.

Manchester United er for tiden på træningslejr i Australien forud for starten på 2022/23-sæsonen.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.