Mors-Thy kunne ikke gentage pokalsejr og hænger fast i bunden

Mors-Thy Håndbold tabte i Fredericia og bliver på næstsidstepladsen

Rasmus Henriksen og holdkammeraterne blev skudt i sænk i Fredericia. Arkivfoto: Bo Lehm <i>Bo Lehm</i>

Rasmus Henriksen og holdkammeraterne blev skudt i sænk i Fredericia. Arkivfoto: Bo Lehm Bo Lehm

HÅNDBOLD:Mors-Thy Håndbold kunne ikke gentage tirsdagens pokalsejr i Fredericia, da de to hold lørdag eftermiddag tørnede sammen samme sted i HTH Herreligaen.

Fredericia HK vandt en sikker sejr på 35-29, og derfor er Mors-Thy stadig kun noteret for to point efter sæsonens første seks kampe.

Fredericia HK - Mors-Thy Håndbold 35-29 (19-15)

Stillinger undervejs: 4-2, 9-6, 11-10, 13-13, 19-15 (pausestilling), 21-16, 24-19, 28-22, 32-25, 33-26

Topscorer, Fredericia: Kristian Stoklund 6

Mål, Mors-Thy: Erik Toft 10, Bjarke Christensen 8, Tim Sørensen 4, Sander Øverjordet 3, Andreas Nielsen 2, Lasse Pedersen 1, Emil Hansson 1

Udvisninger: Fredericia 3, Mors-Thy 5

Mors-Thy tog en ganske overbevisende sejr, da de to hold i tirsdags duellerede om en plads i pokalturneringens Final4, men lørdag var forskellen pludselig endnu større i hjemmeholdets favør.

I Mors-Thys mål kunne Rasmus Henriksen ikke få nær så godt fat som i tirsdags, og efter 10 minutter førte Fredericia 8-5.

Anført af Erik Toft fik Mors-Thy dog stille og roligt kæmpet sig tilbage i kampen, og efter 23 minutters spil kom gæsterne tilbage på omgangshøjde, da Tim Sørensen udlignede til 13-13.

I de sidste syv minutter af første halvleg faldt Mors-Thys scoringsfrekvens dog mærkbart, og det udnyttede Fredericia til at gå til pause foran 19-15.

Den føring udbyggede Fredericia fra anden halvlegs start. Hjemmeholdet scorede stadig nærmest efter behag, og efter godt otte minutter var føringen oppe på 24-17.

På mindre end to minutter lykkedes det imidlertid Mors-Thy at reducere den føring med tre mål, så hjemmeholdet følte sig tvunget til at reagere med en timeout.

Med det fik Fredericia sat en stopper for Mors-Thys comebackforsøg, for sydjyderne fik hurtigt genetableret en føring på seks mål.

17 minutter inde i anden halvleg var føringen endda øget til 30-22, og derfra var kampen reelt afgjort.

Næste mulighed for Mors-Thy for at kravle op ad i tabellen er næste lørdag, hvor der venter en hjemmekamp mod Nordsjælland.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.