Skuffet Mors-Thy-træner: - En af sæsonens dårligste præstationer

Niels Agesen håber ikke, at tirsdagens succesoplevelse i pokalturneringen var forklaringen på lørdagens blodfattige indsats

Mors-Thy-træner Niels Agesen fik masser at gruble over efter sit holds skuffende indsats i Fredericia. Arkivfoto: Bo Lehm <i>Bo Lehm</i>

Mors-Thy-træner Niels Agesen fik masser at gruble over efter sit holds skuffende indsats i Fredericia. Arkivfoto: Bo Lehm Bo Lehm

HÅNDBOLD:I tirsdags sikrede Mors-Thy sig en af de eftertragtede billetter til pokalturneringens Final4 med en sejr i Fredericia, men det gik langt fra ligeså godt, da nordvestjyderne lørdag igen var på besøg i fæstningsbyen.

Opgøret i HTH Herreligaen vandt Fredericia nemlig sikkert med 35-29.

- Der gik mange ting galt. Vi var ikke i den mentale tilstand, som er nødvendig for, at vi kan byde Fredericia op til dans, og det blev tydeligt fra start. Det lykkedes os at få det stabiliseret lidt i begge ender af banen, men op mod pausen lavede vi et par fejl, så vi alligevel var på minus fire.

- Det, der gør mest ondt, er, at vi lukkede 19 mål ind i første halvleg. Jeg ved godt, at vi også lukkede 16 ind i anden halvleg, men det var også efter, at vi havde taget nogle initiativer for at forsøge at dæmme op for dem. Vi lavede 15 og 14 mål i de to halvlege, så det er jo ikke der, katastrofen ligger, siger Mors-Thy-træner Niels Agesen.

Han kategoriserer lørdagens indsats som en af de to dårligste i denne sæson, men han havde svært ved at forklare, hvorfor hans hold ikke var klar til kamp.

- Det nemmeste er jo at sige, at kampen i tirsdags har fyldt for meget, men jeg håber vitterligt ikke, at det er forklaringen, og jeg køber den heller ikke.

- Jeg ved godt, at holdet også løb ind i en skidt periode sidste år, efter at pladsen i Final4 var sikret, men derfor har vi også brugt tid på at italesætte, at vi ikke havde en chance i Fredericia, hvis vi ikke var på samme niveau som i tirsdags, siger Niels Agesen.

Med nederlaget er Mors-Thy stadig noteret for to point efter sæsons første seks kampe. Næste lørdag venter derfor et bundopgør mod Nordsjælland.

- Vi kan vinde alle kampe, men vi kan også tabe til alle. Hvis vi præsterer sådan her igen, får vi det også svært mod Nordsjælland, siger Niels Agesen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.