Bekræftet: AaB henter ny keeper

AaB har nu fået sin målmandskabale til at gå op, efter der er skrevet kontrakt med Rody de Boer for de næste to år

Her er AaB's nye keeper, der efter alt at dømme skal tage kampen op med Josip Posavec. <i>Foto: Pro Shots Photo Agency/SIPA/Ritzau Scanpix</i>

Her er AaB's nye keeper, der efter alt at dømme skal tage kampen op med Josip Posavec. Foto: Pro Shots Photo Agency/SIPA/Ritzau Scanpix

Siden Theo Sander skiftede til FC København har det ligget fast, at AaB gerne ville hente en ny keeper, så man fortsat har tre målmænd i førsteholdstruppen. 

Derfor har et supplement til Josip Posavec og Max Vartuli stået højt på ønskelisten. Mens det først på sommeren forlød, at man var på udkig efter en førstemålmand, så har piben gradvist fået en anden lyd i takt med, at Josip Posavec har præsteret godt i AaB-målet. 

Undervejs har AaB forhørt sig på flere unge keepere som eksempelvis Hobros Jonathan Fischer og Brøndbys Jonathan Ægidius, men i sidste ende har AaB fundet en anden løsning. 

- Det har været en prioritet for os at supplere truppen med endnu en målmand, og med tilgangen af Rody de Boer får vi både erfaring og udviklingspotentiale, siger Ole Jan Kappmeier.

AaB's sportslige førstemand er ikke i tvivl om, at det er et fint supplement, man har fundet.

- Rody de Boer er god i luftspillet og er også dygtig i spillet med fødderne, og han vil nu tilslutte sig vores målmandsteam med Josip Posavec og Max Vartuli, fortæller Ole Jan Kappmeier i en pressemeddelelse.

Rody de Boer supplerer:

- Jeg er glad for at blive en del af AaB, som jeg anser for at være en stor klub. Mit første indtryk har været rigtig godt, faciliteterne er fantastiske, og jeg kan ikke vente med at komme i gang.

- Som målmand vil jeg gerne bidrage til at sætte spillet og deltage i opspillet og naturligvis levere de redninger, der skal til, siger Rody de Boer.

- Nu glæder jeg mig til at møde mine nye holdkammerater og blive en del af en god målmandsgruppe. Det er godt for alle spillere med konkurrence om pladsen, så jeg ser frem til at komme på træningsbanen, og jeg håber selvfølgelig på at spille så meget som muligt, slutter Rody de Boer.

Ifølge Nordjyskes oplysninger er der tale om en komplet keeper, der blandt andet er dygtig med fødderne. Derudover beskrives han som en keeper, der er en klassisk god shotstopper.

Rody de Boer har efter Nordjyskes oplysninger været lagt ud som en keeper, der skulle finde en ny klub, fordi han var kommet i overskud i Roda, der før de Boers afgang havde fire keepere.

Det forventes, at han præsenteres senere fredag.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Få uger før sit exit advarede direktør mod fare for nedstyrtning på supersygehus
Luk