Bekræftet: AaB-spiller lejes ud til superligaklub

AaB er så småt ved at have tømt overskudslageret, og en af de sidste reserver er nu kommet på fremmed græs

Det har været tæt på tidligere i transfervinduet, og nu er det en kendsgerning, at Andreas Poulsen får nye holdkammerater. <i>Foto: Lars Pauli</i>

Det har været tæt på tidligere i transfervinduet, og nu er det en kendsgerning, at Andreas Poulsen får nye holdkammerater. Foto: Lars Pauli

Gennem det meste af sommerens transfervindue har en række AaB-spillere været rygtet væk fra klubben. De fleste er allerede sendt ud på andre adresser, men der har været enkelte hængepartier. 

Blandt andet Allan Sousa, der lige nu kan være på vej mod et skifte til en klub i Saudi Arabien. Der er dog også andre AaB-spillere, der har været på affyringsrampen. 

Blandt andet Andreas Poulsen. Han har tidligere været tæt på et skifte til polsk fodbold, men det faldt til jorden i 11. time. Siden har han også været rygtet til Silkeborg, men i første omgang blev det ikke til noget. 

Nu er det imidlertid faldet på plads. Der bliver tale om et lejemål for resten af sæsonen i Silkeborg IF.

- Samlet set synes vi, det er en fin løsning for og med Andreas Poulsen, og vi ønsker ham en god sæson i Silkeborg, siger Ole Jan Kappmeier.

Andreas Poulsen, der har kontrakt med AaB indtil 30. juni 2026, ser frem til sin sæson hos silkeborgenserne.

- Det er en god mulighed for mig at komme til Silkeborg. De har vist interesse for mig gennem længere tid, og det glæder mig, at alle parter nu kunne nå til enighed om en aftale.

- Jeg ønsker alle mine gode holdkammerater i AaB alt det bedste, og jeg håber, at holdet kan fortsætte de gode resultater resten af sæsonen, så klubben kan vende tilbage til Superligaen, lyder det fra Andreas Poulsen.

I AaB var han røget bagerst i køen, hvor både Jakob Ahlmann og Diego Caballo er foran ham i det interne venstreback-hierarki. 

Andreas Poulsen er noteret for 23 officielle kampe og en enkelt scoring for AaB.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Få uger før sit exit advarede direktør mod fare for nedstyrtning på supersygehus
Luk