Officielt: AaB køber Lyngby-spiller for millioner

Backen Kasper Jørgensen skal hjælpe superligaklubben i overlevelseskampen i foråret

AaB præsenterede mandag Kasper Jørensen som ny spiller. <i>Foto: AaB</i>

AaB præsenterede mandag Kasper Jørensen som ny spiller. Foto: AaB

AALBORG: AaB har med øjeblikkelig virkning købt Kasper Jørgensen fri af sin kontrakt hos superligakonkurrenterne Lyngby.

Den 23-årige højre back var i efteråret en markant skikkelse for Lyngby-mandskabet, hvor han blandt andet bidrog med fire scoringer, og i alt er det blevet til 91 officielle kampe for Lyngby.

- Vi har store forventninger til, at han i konkurrence med Kristoffer Pallesen og Kilian Ludewig med det samme kan bidrage positivt. Kasper har en dynamisk spillestil med masser af offensivt input, udtaler AaB's administrerende direktør og fungerende sportschef Thomas Bælum i en pressemeddelelse.

Kasper Jørgensen, der er også er noteret for 11 U-landskampe for Danmark,  har lavet en treårig aftale med AaB og ser frem til sin nye udfordring.

- Jeg glæder mig til at spille for AaB, som er en stor dansk klub med høje ambitioner og mange fede fans. Det er en klub med et kæmpe potentiale og mange dygtige spillere, og jeg glæder mig til at videreudvikle mig her, hvor jeg også synes, at spillestilen passer mig godt, udtaler han i AaB's pressemeddelelse.

Ifølge Nordjyskes oplysninger betaler AaB i omegnen af 3,7 millioner kroner for Kasper Jørgensen, men beløbet kan stige i takt med, at spilleren når et bestemt antal kampe for aalborgenserne.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.