Mors-Thy Håndbold

Officielt: Svensk bomber tabt for Mors-Thy

Marcus Dahlin stopper i håndboldligaklubben efter denne sæson - hvilket falder i tråd med vedholdende rygter om et skifte mod syd

Arkivfoto: Peter Mørk

Arkivfoto: Peter Mørk

HÅNDBOLD:Rygterne var løbet i forvejen, men torsdag blev det officielt, at den svenske måltyv Marcus Dahlin efter sæsonen stopper i ligaklubben Mors-Thy Håndbold. Dermed bliver svenskerens fjerde sæson i den blå trøje også den sidste.

- Jeg tror ikke, at nogen havde regnet med, at Marcus’ ophold i Mors-Thy Håndbold skulle vare så længe, men det har været fire rigtig gode sæsoner. Og udover sin rolle på banen er han også en fantastisk klubambassadør, roser sportschef Henrik Hedegaard i en pressemeddelelse.

TV2 Sport har tidligere erfaret, at den 28-årige svenske højreback var på vej til en anden ligaklub i form af SønderjyskE, men det ønsker parterne ikke at bekræfte.

- Jeg har udviklet mig kolossalt både som håndboldspiller og som menneske i Mors-Thy Håndbold, som jeg kommer til at savne. Jeg har været splittet i forhold til mit valg, men jeg er sikker på, at det er det rigtige skridt videre i min karriere, siger Marcus Dahlin i pressemeddelelsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst