Mors‑Thy Håndbold

Officielt: Svensk bomber tabt for Mors-Thy

Marcus Dahlin stopper i håndboldligaklubben efter denne sæson - hvilket falder i tråd med vedholdende rygter om et skifte mod syd

Arkivfoto: Peter Mørk

Arkivfoto: Peter Mørk

HÅNDBOLD:Rygterne var løbet i forvejen, men torsdag blev det officielt, at den svenske måltyv Marcus Dahlin efter sæsonen stopper i ligaklubben Mors-Thy Håndbold. Dermed bliver svenskerens fjerde sæson i den blå trøje også den sidste.

- Jeg tror ikke, at nogen havde regnet med, at Marcus’ ophold i Mors-Thy Håndbold skulle vare så længe, men det har været fire rigtig gode sæsoner. Og udover sin rolle på banen er han også en fantastisk klubambassadør, roser sportschef Henrik Hedegaard i en pressemeddelelse.

TV2 Sport har tidligere erfaret, at den 28-årige svenske højreback var på vej til en anden ligaklub i form af SønderjyskE, men det ønsker parterne ikke at bekræfte.

- Jeg har udviklet mig kolossalt både som håndboldspiller og som menneske i Mors-Thy Håndbold, som jeg kommer til at savne. Jeg har været splittet i forhold til mit valg, men jeg er sikker på, at det er det rigtige skridt videre i min karriere, siger Marcus Dahlin i pressemeddelelsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.