Frederikshavn FI

Protest og rødt kort: Frederikshavn-træner kunne næsten ikke få vejret efter sejr

Frederikshavn hentede en utrolig vigtig sejr i Stoholm fredag aften og lagde dermed afstand til nedrykningsspillet

Arkivfoto: Lars Pauli

Arkivfoto: Lars Pauli

HÅNDBOLD:- Det er helt vanvittigt. Altså, jeg næsten ikke få vejret, prustede Frederikshavns cheftræner, Morten Holmen, i telefonen.

Og når han fik lov til at fortælle, hvad han lige havde været vidne til, kunne man jo egentlig godt forstå det.

Frederikshavnerne var nemlig fredag aften i krig om livsvigtige point for at undgå nedryksplaceringer, da holdet mødte Stoholm på en svær udebane. Stoholm har trods placeringen i den tunge ende af tabellen været blandt 1. divisions mest formstærke hold de seneste måneder, og derfor var Morten Holmen ret meget oppe at køre over, at hans mandskab tog en smal 18-17 sejr. Det samme var spillerne. Se de vilde jubelscener herunder:

Frederikshavn var ellers foran 15-11 efter 35 minutter, men gik så lidt i stå, og det lukkede Stoholm tilbage i opgøret, som reducerede til 16-17 med under ti minutter igen. Med den margin fulgte holdene hinanden helt til slut, hvor Stoholm-bænken kort før tid nedlagde protest.

- Deres træner fik en advarsel af kampens dommere, men det havde han allerede fået i første halvleg. Derfor skulle han jo have en udvisning, og det gjorde vi dommerbordet opmærksomme på. Det nedlagde Stoholm så protest over, fortalte Morten Holmen.

Frederikshavn havde op til kampen føjet endnu et navn til det i forvejen alenlange skadeslazaret, da bagspilleren Sebastian Andersen har brækket hånden.

- Vi var kun tre bagspillere, og da Eirikur Simonsen fik rødt kort efter 43 minutter, havde vi kun to tilbage og måtte spille med en fløj ude bagved, sagde Frederikshavn-træneren, der bare måtte lette på hatten af sine spillere.

- De her gutter bliver bare ved med at overraske. Det er helt vanvittigt at tage herned i en vanvittig kulisse og så præstere sådan. De er bare for fede, lød det fra Holmen.

Med sejren er Frederikshavn oppe på 16 point efter 18 kampe og har nu lagt luft til 10. pladsen og nedrykningskampe. Her ligger netop Stoholm med 13 point.

Kampfakta

Målscorere, Frederikshavn: Eigil Feddersen 4, Sebastian Kanstrup 3, Daniel Holmen 3, Christian Lykke Jensen 2, Eirikur Simonsen 2, Steffan Stolling 1, Casper Holmen 1, Mads Nygaard Madsen 1, Mikael Fellov 1

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Statsministeriet indkalder til pressemøde mandag aften
Luk